Oplossingen

Onze oplossingen voor verduurzaming

Adviesgesprek aanvragen.

Ontvang vrijblijvend advies op eigen locatie.

Binnen 60 seconden geregeld!
Oplossingen

Zonnepanelen

Wil jij minder afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen, flink besparen op je energierekening en bovendien een duurzame bijdrage aan het milieu leveren? Met zonnepanelen van WattSlimmer sla je meerdere vliegen in één klap. Zelf energie opwekken was nog nooit zo eenvoudig. De zonnepanelen zijn binnen 1 dag geplaatst en werken direct. Je verdient je investering gemiddeld tussen 3 en 6 jaar terug!

Oplossingen

Thuisbatterijen

Een thuisbatterij van WattSlimmer maakt het mogelijk om het teveel aan opgewekte stroom op te slaan, zodat je deze energie op een later moment kan hergebruiken. Een thuisbatterij is zowel interessant met als zonder zonnepanelen. Je corrigeert hiermee de onbalans in het energienetwerk, tussen dag en nacht en tussen zonnige en bewolkte dagen.

Oplossingen

Warmtepompen

Zoek je een energiezuinige en duurzame manier om je woning of kantoor te verwarmen? Dankzij een warmtepomp van WattSlimmer heb je (vrijwel) geen last meer van de fors gestegen gasprijzen. Met een hybride of volledig elektrische warmtepomp heb je een voordelig en milieuvriendelijk alternatief in huis. Je bespaart met een (hybride) warmtepomp 60-100% op je gasverbruik!

Oplossingen

Laadpalen

Wil jij snel en eenvoudig bij je woning of kantoor je elektrische auto of bestelbus opladen? Met een laadpaal van WattSlimmer zet je een mooie stap richting duurzame mobiliteit. De laadpaal wordt zo dicht mogelijk bij jouw dagelijkse parkeerplek geplaatst (of bij de muur van je huis of bedrijfspand) en op de meterkast aangesloten. Je bent na installatie verzekerd van goed functioneren en veilig gebruik.

Oplossingen

Airco’s

Wat is er fijner dan je huis of kantoor in de zomer te koelen en in de winter te verwarmen? Een airco van WattSlimmer maakt dit mogelijk. Je reguleert het hele jaar door eenvoudig de temperatuur voor meer comfort. Met een handige app of je smartphone of tablet zet je de airco op afstand aan. De airco wordt door onze installateurs binnen 1 dag op een strategische plek geplaatst.

Oplossingen

Isolatie

Wil je je maandelijkse energierekening omlaag brengen en er in je woning evengoed warm bijzitten? Kies dan voor de isolatieoplossingen van WattSlimmer. Een investering in dak-, vloer, spouwmuur- of bodemisolatie levert je veel op. Denk aan minder gas- en stroomkosten, meer wooncomfort en stijging van je woningwaarde. Bovendien lever je een bijdrage aan het milieu met een mindere CO2-uitstoot.

Oplossingen

Energielabels

Ben je van plan om je woning of bedrijfspand te verkopen, verhuren of op te leveren? Dan ben je verplicht om een geldig energielabel aan de koper of huurder te overhandigen. Een energielabel geeft inzicht in de energiezuinigheid van je huis of kantoor. Onze erkende EP-adviseurs regelen dit voor je. Binnen 2 weken heb je je energieprestatiecertificaat in huis. Het energielabel is 10 jaar geldig.

Nederlands best beoordeelde energie leverancier

5.0   109 Google reviews
Kennisbank

WattSlimmer nieuws

Link

Algemeen

Jouw huis: een cruciale speler in onze energievoorziening

3 min. leestijd

Link

Algemeen

14 Slimme Energiebesparingstips: Versla de energienota

4 min. leestijd

Link

Financieel

Rabobank geeft hypotheekklanten met laag energielabel 1.000 euro voor isoleren

3 min. leestijd

Link

Algemeen

Negatieve energieprijzen onder de loep

2 min. leestijd

Kennisbank

Veelgestelde vragen

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen, is afhankelijk van vele factoren. Denk aan de hellingshoek van het dak (ideaal tussen 30 en 40 graden), de schaduwwerking van bomen of grote gebouwen, de dakoriëntatie (op het zuiden de meeste zonuren), de beschikbare ruimte op het dak en de conditie en draagkracht van het dak. Onze adviseur maakt de beste offerte voor jullie situatie.

Is het mogelijk om mijn elektrische auto als thuisbatterij te gebruiken?

Ja, dat is sommige gevallen mogelijk. De auto moet in dat geval over bidirectioneel laden (twee kanten op laden) beschikken. Er zijn op dit moment nog maar weinig auto’s die bidirectioneel kunnen laden. Auto’s die dit wel kunnen, hebben vaker een oplaad/ontlaad-cycle. Hierdoor gaat deze minder lang mee en kan de fabrieksgarantie niet worden gegarandeerd. Dit is de reden dat er nog niet veel auto’s zijn die deze mogelijkheid hebben.

Kan ik zonder (veel) financiële middelen tóch verduurzamen?

Ja, dat kan zeker. Er zijn verschillende initiatieven vanuit de overheid om geld te lenen. Meestal is de besparing hoger dan de kosten voor rente en aflossing. Neem contact op met een van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

Welke diensten levert WattSlimmer allemaal?

WattSlimmer heeft allesomvattende oplossingen voor verduurzaming. Wij leveren, installeren en onderhouden zonnepanelen, airco’s, warmtepompen, accubatterijen, laadpalen, meterkasten en isolatie. Daarnaast geven onze deskundige EP-adviseurs erkende energielabels af.

Waarom is WattSlimmer jouw partner in verduurzaming?

Bij WattSlimmer kun je als particulier, bedrijf, instelling of (semi)overheidsorganisatie voor al je duurzaamheidsvraagstukken terecht. Wij hebben alles onder één dak en bieden je volledige ontzorging met een breed scala aan energie-efficiënte oplossingen. Dat is wel zo fijn. Wij helpen je als klantgericht bedrijf, van advies tot installatie met hoogwaardige producten.

Waar begin je met het verduurzamen van je woning of kantoor?

Het verduurzamen van je woning of kantoor begint met het verkrijgen van inzicht in het energieverbruik en het in kaart brengen van de mogelijkheden om de energieprestatie van jouw pand te verbeteren. Wil je daarin deskundig advies van een professional? Neem dan snel contact op met één van onze adviseurs.

Contact

Ontdek hoe we jou kunnen helpen

Klantenservice voor zowel nieuwe als huidige klanten. Voor direct contact zijn wij op werkdagen beschikbaar via de chat van 08:30 tot 17:00.

  • Vrijblijvend advies op locatie
  • Van A tot Z ontzorging
  • Meest veelzijdige aanbod
  • Eén aanspreekpunt