Oplossingen

Laadpalen van WattSlimmer

Eenvoudig en snel bij huis of kantoor je elektrische auto of bus opladen

Direct contact opnemen

Adviesgesprek aanvragen.

Ontvang vrijblijvend advies op eigen locatie.

Binnen 60 seconden geregeld!
Laadpalen

Een stap richting duurzame mobiliteit

Met de toename van elektrisch rijden, vormen laadpalen een steeds essentiëler onderdeel van ons dagelijks leven. WattSlimmer heeft verschillende merken en soorten laadpalen voor thuis of bij kantoor, waarmee je een stap zet richting duurzame mobiliteit. Het maakt het eenvoudig om snel en slim je elektrische auto of bestelbus op te laden. De laadpaal wordt zo dicht mogelijk bij jouw parkeerplek geplaatst en op de meterkast in jouw woning of kantoor aangesloten.

  • Vrijblijvend advies op locatie
  • Van A tot Z ontzorging
  • Meest veelzijdige aanbod
  • Eén aanspreekpunt
Producten

Onze meest verkochte laadpalen

Staat jou gewenste laadpaal hier niet tussen?

Wij hebben een groter assortiment, neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Onze werkwijze

Hoe we jou helpen

Afspraak maken voor advies over laadpaal

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek met onze deskundige adviseurs voor het installeren van een laadpaal. Wij bellen je terug en plannen een afspraak op jouw locatie in.

Mogelijkheden bekijken en vrijblijvend advies

Onze gecertificeerde en ervaren adviseur komt bij je langs om de mogelijkheden van een laadpaal bij huis of kantoor te bekijken en de opties te bespreken.

Offerte op maat en installatieafspraak maken

Op basis van de uitkomst van het adviesgesprek krijg je een offerte op maat. Na jouw akkoord plannen we een afspraak in om de laadpaal te installeren.

Installatie van laadpaal aan huis of kantoor

WattSlimmer zorgt voor een vakkundige en veilige installatie van een laadpaal aan huis of kantoor, op de optimale locatie. Een laadpaal die aansluit op jouw behoefte en elektrische auto.

Cases

Airco oplossing voor de nieuwe woning van Laura en Stefan

Ontdek hun verduurzamingsreis

Cases

Albert & Renate verwarmen middels een hybride warmtepomp.

Ontdek hun verduurzamingsreis
Installatie

Aansluiting laadpaal op de meterkast

Onze installateur plaatst in overleg de laadpaal en sluit deze aan op de meterkast van jouw woning of kantoor. Zij voeren na de plaatsing enkele tests uit of de laadpaal correct werkt en veilig kan worden gebruikt. De paal wordt zo dicht mogelijk bij je dagelijkse parkeerplek geïnstalleerd.

Nederlands best beoordeelde energie leverancier

5.0   108 Google reviews
Garantie

Fabrieksgarantie van 2 tot 5 jaar

De garantie op laadpalen verschilt per fabrikant en model. De populairste en meest verkochte laadpalen bij WattSlimmer zijn de Easee en Smappee laadpalen. De fabrieksgarantie op Smappee is 2 jaar en de fabrieksgarantie op Easee is 5 jaar. De garantie dekt mogelijke fabricagefouten of defecten die zich binnen deze tijdsperiode voordoen. Onze adviseurs geven je graag meer informatie over de garanties van de verschillende laadpaalmerken.

Kennisbank

Veelgestelde vragen

Kan de laadpaal ook tegen de muur van mijn woning of kantoor?

Ja, dat kan zeker. Het is zelfs de meest praktische oplossing qua aansluiting naar de woning, mits er voldoende parkeer- en manoeuvreerruimte is en de muur zich op niet al te grote afstand van de meterkast bevindt. Dan heb je geen lange kabel nodig.

Sluiten jullie de laadpaal aan op de meterkast?

Ja, de laadpaal wordt aangesloten op de meterkast. Het traject van laadpaal naar meterkast is bij iedere woning anders. Deze handeling vereist kennis van elektrische installaties. Onze adviseurs helpen je graag om dit te verduidelijken. Onze installateurs voeren na de installatie van de laadpaal tests uit of deze correct werkt en veilig kan worden gebruikt.

Wat is de beste plek voor een laadpaal?

De laadpaal wordt zo dicht mogelijk bij de parkeerplaats geplaatst waar je normaliter je elektrische auto dagelijks neerzet, zodat je niet met een langere kabel hoeft op te laden.

Kan ik iedere laadpaal kopen?

Ja, dat kan. Het is wel verstandig om vooraf kennis te hebben hoeveel kilowatt (kW) de auto kan laden. Laadpalen hebben verschillende laadvermogens. Het is ook van belang te weten welke stekker de auto heeft en of de laadpaal compatibel is met je elektrische voertuig. En wat de aansluiting is van de meterkast. Om de beste laadpaal te selecteren, komt onze adviseur bij je langs.

Kennisbank

Ontdek hoe we jou kunnen helpen

Klantenservice voor zowel nieuwe als huidige klanten. Voor direct contact zijn wij op werkdagen beschikbaar via de chat van 08:30 tot 17:00.

  • Vrijblijvend advies op locatie
  • Van A tot Z ontzorging
  • Meest veelzijdige aanbod
  • Eén aanspreekpunt
Kennisbank

WattSlimmer nieuws

Link

Zonnepanelen

Salderen met Zonnepanelen

3 min. leestijd

Link

Algemeen

Jouw huis: een cruciale speler in onze energievoorziening

3 min. leestijd

Link

Algemeen

14 Slimme Energiebesparingstips: Versla de energienota

4 min. leestijd

Link

Financieel

Rabobank geeft hypotheekklanten met laag energielabel 1.000 euro voor isoleren

3 min. leestijd

Link

Algemeen

Negatieve energieprijzen onder de loep

2 min. leestijd