Oplossingen

Zonnepanelen van WattSlimmer

Zelf energie opwekken was nog nooit zo makkelijk.

Direct contact opnemen

Adviesgesprek aanvragen.

Ontvang vrijblijvend advies op eigen locatie.

Binnen 60 seconden geregeld!
Zonnepanelen

Met duurzame zonne-energie lagere stroomkosten

Het installeren van zonnepanelen biedt tal van voordelen, zowel op milieugebied als financieel. Met deze duurzame energiebron ben je minder afhankelijk van fossiele brandstoffen en lever je een bijdrage aan het verminderen van de uitstoot van broeikasgas. Na jouw investering in zonnepanelen heb je jaarlijks een aanzienlijke besparing op je energierekening. Je profiteert van de salderingsregeling en van het schrappen van de btw op de aanschaf. WattSlimmer helpt je graag aan duurzame zonnepanelen.

  • Vrijblijvend advies op locatie
  • Van A tot Z ontzorging
  • Meest veelzijdige aanbod
  • Eén aanspreekpunt
Aantal panelen

Hoeveel zonnepanelen heb jij nodig?

Prijsindicatie
Jaarlijkse opbrengst
6
Zonnepanelen
€ 3.137 - € 3.990

€ 776

8
Zonnepanelen
€ 3.519 - € 4.713

€ 1035

10
Zonnepanelen
€ 4.085 - € 5.538

€ 1.294

12
Zonnepanelen
€ 4.376 - € 6.212

€ 1.395

15
Zonnepanelen
€ 5.321 - € 7.383

€ 1.941

Is jouw dak geschikt?

Doe de gratis dakcheck

Onze werkwijze

Hoe helpen we jou aan zonnepanelen?

Doe een adviesaanvraag voor zonnepanelen

Neem telefonisch (085-800 0850), per chat of via e-mail ([email protected]) contact met ons op voor een adviesaanvraag voor zonnepanelen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Onze adviseur komt graag bij je langs of bespreekt telefonisch de wensen en, op basis daarvan krijg je de best passende offerte voor jouw situatie.

Offerte voor zonnepanelen en afspraak installatie

Na het adviesgesprek en de locatiebeoordeling ontvang je van ons een offerte. Na jouw akkoord maken we in overleg een afspraak voor de installatie van de zonnepanelen.

Na akkoord maken wij de planning

Zodra wij akkoord van je hebben ontvangen op de offerte, plannen we samen met jou de installatie dag van jouw nieuwe zonnepanelen!

De installatie dag van jouw nieuwe zonnepanelen

De dag is aangebroken, je krijgt je zonnepanelen. Binnen 1 dag installeren wij snel, vakkundig en veilig je zonnepanelen.

Cases

Airco oplossing voor de nieuwe woning van Laura en Stefan

Ontdek hun verduurzamingsreis

Cases

Albert & Renate verwarmen middels een hybride warmtepomp.

Ontdek hun verduurzamingsreis
Producten

De beste kwaliteit producten

Zonnepanelen

Aiko Solar - Longi Solar

Omvormer

Growatt - Enphase

Onderconstructie

Blubase - Esdec
Installatie

Deskundige installatie van jouw zonnepanelen

Na een dakinspectie en het bepalen van het benodigde aantal panelen, verzorgt WattSlimmer een vakkundige en veilige installatie van de zonnepanelen, inclusief montagesysteem, elektrische bedrading, aansluiting op het elektriciteitsnet en monitoringssysteem om de prestaties van de panelen te volgen. Wij werken met gecertificeerde monteurs (met InstallQ-erkenning), die zijn aangesloten bij Techniek Nederland. Door het gebruik van de beste monteurs en hoge kwaliteit materialen, maken wij je woning duurzaam. Wij realiseren de installatie van jouw zonnepanelen in 1 dag.

Nederlands best beoordeelde energie leverancier

4.9   110 Google reviews
Garantie

Maximaal genieten van je zonnepanelen, jaar na jaar

WattSlimmer geeft 2 jaar garantie op de installatie van de zonnepanelen, maar ook na deze periode staan wij voor je klaar. Mocht er na 2 jaar iets aan de hand zijn met jouw producten, dan lossen wij dat graag voor je op. De fabrieksgarantie staat hier los van en blijft intact. De fabrieksgarantie varieert per fabrikant en type zonnepaneel. De meeste zonnepanelen hebben een standaardgarantie tussen de 10 en 25 jaar, die fabricagefouten dekt en ervoor zorgt dat de panelen een bepaald vermogen houden.

Financiële ondersteuning

Aantrekkelijk lenen om je woning te verduurzamen

Kun je financiële ondersteuning gebruiken bij jouw verduurzaming? Nationaal Warmtefonds maakt het met een laagdrempelige financiering mogelijk tot een bedrag van maximaal € 27.000. Dit geldt voor veel energiebesparende maatregelen zoals een warmtepomp, zonnepanelen of isolatie. Installatie dat logischerwijs aan de energiebesparende maatregelen verbonden is, financier je gewoon mee.

Een lening afsluiten gaat snel, zonder verborgen kosten en tegen een aantrekkelijke rente. Rente van 0% voor eigenaar-bewoners met verzamelinkomen van minder dan € 60.000.

Kennisbank

Veelgestelde vragen

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Ze vangen het zonlicht op met speciale cellen, fotovoltaïsche cellen genaamd die meestal van silicium zijn gemaakt. De gelijkstroom die wordt gegenereerd wordt met behulp van een omvormer omgezet in wisselstroom, dat door de meeste huishoudelijke apparaten en het elektriciteitsnet wordt gebruikt. Door zonnepanelen te gebruiken wek je zelf elektriciteit op en bespaar je flink op je stroomrekening.

Kun je subsidie voor zonnepanelen krijgen?

De rijksoverheid heeft verschillende financiële regelingen om de aankoop en het gebruik van zonnepanelen aantrekkelijker te maken. Dat zijn goedkoop geld lenen voor aankoop en installatie van panelen, geen btw op zonnepanelen, de salderingsregeling en subsidie voor gezamenlijk elektriciteit opwekken. Informeer naar de mogelijkheden of vraag het na bij onze adviseurs.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen?

De opbrengst van zonnepanelen wordt door verschillende factoren beïnvloed, zoals de locatie. Optimaal is plaatsing op het zuiden, zonder schaduwwerking van bomen of gebouwen. De kwaliteit en het type zonnepaneel zijn ook van invloed op de opbrengst. Onze experts kunnen je hierover deskundig en eerlijk adviseren. Gemiddeld is de jaarlijkse opbrengst circa € 700 (6 panelen), € 930 (8 panelen), € 1.160 (10 panelen), € 1.395 (12 panelen) of € 1.744 (15 panelen).

Wat is de salderingsregeling?

Jouw energieleverancier is wettelijk verplicht om een vergoeding te geven voor de elektriciteit die je met je zonnepanelen opwekt, niet direct gebruikt en teruglevert aan het net. De zonnestroom die je teruglevert wordt verrekend met je verbruik op andere momenten uit het elektriciteitsnet. Dit heet salderen. De salderingsregeling is door het kabinet verlengd tot 2025. Daarna moet de Eerste Kamer beslissen of er al dan niet een afbouw van de salderingsregeling komt.

Hoeveel kosten zonnepanelen?

De kosten van zonnepanelen zijn afhankelijk van het type en kwaliteit van het paneel, de capaciteit van het systeem en de installatie- en montagekosten. Wij geven op onze zonnepanelen pagina een prijsindicatie bij verschillende aantallen zonnepanelen. De aanschaf en installatie van 8 zonnepanelen kost bijvoorbeeld tussen de € 4.279 en € 6.079 en geeft een jaarlijkse opbrengst van circa € 930. Bij 15 zonnepanelen ligt de investering tussen € 6.919 en € 9.019 en is de jaarlijkse opbrengst ongeveer € 1.744.

Heb ik altijd een omvormer in huis nodig?

Nee, we installeren ook micro-omvormers van het merk Enphase. Deze bevinden zich direct achter het zonnepaneel. Er is hierdoor geen aparte omvormer in huis nodig.

Contact

Ontdek hoe we jou kunnen helpen

Klantenservice voor zowel nieuwe als huidige klanten. Voor direct contact zijn wij op werkdagen beschikbaar via de chat van 08:30 tot 17:00.

  • Vrijblijvend advies op locatie
  • Van A tot Z ontzorging
  • Meest veelzijdige aanbod
  • Eén aanspreekpunt
Kennisbank

WattSlimmer nieuws

Link

Algemeen

Jouw huis: een cruciale speler in onze energievoorziening

3 min. leestijd

Link

Algemeen

14 Slimme Energiebesparingstips: Versla de energienota

4 min. leestijd

Link

Financieel

Rabobank geeft hypotheekklanten met laag energielabel 1.000 euro voor isoleren

3 min. leestijd

Link

Algemeen

Negatieve energieprijzen onder de loep

2 min. leestijd