Oplossingen

Airco-installaties van WattSlimmer

Reguleer de temperatuur voor meer comfort in huis of op kantoor

Direct contact opnemen

Adviesgesprek aanvragen.

Ontvang vrijblijvend advies op eigen locatie.

Binnen 60 seconden geregeld!
Airco’s

Een airco voor optimale temperatuurregeling

Wil je je huis of kantoor in de zomer koelen en in de winter verwarmen? Met een airco-installatie reguleer je eenvoudig en snel de temperatuur voor meer woon- of werkcomfort. WattSlimmer is jouw deskundige partner voor het adviseren, installeren, onderhouden en repareren van een airco-installatie die in jouw situatie het beste rendeert. Met een handige app op je smartphone of tablet zet je de airco vanaf elke plek op afstand aan, volgens een vast schema of flexibel naar gelang het binnenklimaat.

  • Vrijblijvend advies op locatie
  • Van A tot Z ontzorging
  • Meest veelzijdige aanbod
  • Eén aanspreekpunt
Producten

Onze meest verkochte airco systemen

Staat jou gewenste airco hier niet tussen?

Wij hebben een groter assortiment, neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Onze werkwijze

Hoe helpen we jou aan een airco-installatie

Afspraak maken voor een vrijblijvend advies

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze deskundige adviseurs. Wij bellen je terug en plannen een afspraak op jouw locatie in.

De beste plek voor de airco bepalen

Onze adviseur komt bij je langs om de mogelijkheden in huis of kantoor te bekijken en te beoordelen waar de airco-installatie het beste kan worden geïnstalleerd.

Offerte op maat, op basis van je wensen en eisen

Je ontvangt een offerte op maat, op basis van je wensen en eisen ten aanzien van een airco. Nadat de prijs is afgesproken, wordt de installatie ingepland.

De installatie van de nieuwe airco-installatie

Een ervaren, gecertificeerde monteur van WattSlimmer zorgt voor een vakkundige en veilige installatie van de airco, om optimale prestaties te garanderen.

Het onderhoud van de airco

Met een onderhoudscontract verleng je de levensduur van je airco-installatie. Wij komen jaarlijks de airco testen, nalopen en wij maken de filters schoon.

Cases

Airco oplossing voor de nieuwe woning van Laura en Stefan

Ontdek hun verduurzamingsreis

Cases

Albert & Renate verwarmen middels een hybride warmtepomp.

Ontdek hun verduurzamingsreis
Installatie

Vakkundige en veilige installatie van de airco

Onze gecertificeerde monteurs komen langs om de airco te installeren. De airco wordt binnen 1 dag geplaatst op een strategische plek voor optimale luchtverdeling en maximaal comfort. Na de installatie worden alle componenten van de nieuwe airco-installatie getest, zodat je verzekerd bent van de beste prestaties en een veilig systeem. Nog dezelfde dag kun je jouw airco gebruiken en de temperatuur in jouw woning of bedrijfspand optimaal reguleren. Je kunt de airco op afstand met een app bedienen.

Nederlands best beoordeelde energie leverancier

4.9   110 Google reviews
Garantie

10 jaar fabrieksgarantie en 2 jaar installatiegarantie

Op de verschillende airco’s van WattSlimmer zit 2 tot 6 jaar fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie dekt meestal defecte of kapotte onderdelen en de arbeidsuren om het probleem te verhelpen. Diverse fabrikanten vereisen dat de airco-installatie door een professioneel bedrijf wordt geïnstalleerd. Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij zijn koploper in verduurzaming. Daarnaast geven wij 2 jaar garantie op de installatie.

Kennisbank

Veelgestelde vragen

Is een onderhoudscontract mogelijk?

WattSlimmer biedt als service ook onderhoudscontracten op maat aan. Wij komen jaarlijks de airco testen, nalopen en wij maken de filters schoon. Hierdoor worden eventuele problemen vroegtijdig opgespoord en verholpen en blijft de airco-installatie optimaal werken.

Heeft iedere airco een buitenunit?

Ja, onze airco’s hebben altijd een buitenunit. Deze plaatsen we in overleg op de mooiste en meest efficiënte plek. Een stabiele plek met goede ventilatie en ruimte, met schaduwwerking, met afstand tot obstakels en zoveel mogelijk verwijderd van woon-, verblijf- of slaapruimtes.

Kan ik de airco bedienen met een app?

Ja, de airco’s zijn te bedienen met een app op je smartphone of tablet. Hierdoor kun je de airco vanaf elke locatie op afstand bedienen. Je kunt een schema instellen op basis van specifieke dagen en tijden, of bijvoorbeeld een half uur voor aankomst thuis of op kantoor de airco al aanzetten.

Kan een airco ook verwarmen?

Jazeker! Het mooie aan airco-installaties is dat ze niet alleen koelen maar ook verwarmen. Je bespaart flink op gaskosten door jouw huis of kantoor met een airco te verwarmen. Je kunt een airco het hele jaar gebruiken om de temperatuur te regelen.

Welke airco is voor mijn situatie het meest geschikt?

Dat is afhankelijk van de grootte van de ruimte die er moet worden gekoeld of verwarmd. Dit wordt berekend in aantal kubieke meters. Onze adviseurs helpen je graag om de beste airco te selecteren, op basis van het type airco, de energie-efficiëntie, het geluidsniveau, de functies en instellingen en jouw budget.

Contact

Ontdek hoe we jou kunnen helpen

Klantenservice voor zowel nieuwe als huidige klanten. Voor direct contact zijn wij op werkdagen beschikbaar via de chat van 08:30 tot 17:00.

  • Vrijblijvend advies op locatie
  • Van A tot Z ontzorging
  • Meest veelzijdige aanbod
  • Eén aanspreekpunt
Kennisbank

WattSlimmer nieuws

Link

Algemeen

Jouw huis: een cruciale speler in onze energievoorziening

3 min. leestijd

Link

Algemeen

14 Slimme Energiebesparingstips: Versla de energienota

4 min. leestijd

Link

Financieel

Rabobank geeft hypotheekklanten met laag energielabel 1.000 euro voor isoleren

3 min. leestijd

Link

Algemeen

Negatieve energieprijzen onder de loep

2 min. leestijd