Oplossingen

Thuisbatterijen van WattSlimmer

Minder afhankelijk van het elektriciteitsnet, minder energiekosten

Direct contact opnemen

Adviesgesprek aanvragen.

Ontvang vrijblijvend advies op eigen locatie.

Binnen 60 seconden geregeld!
Thuisbatterijen

Overschot aan energie voordelig hergebruiken

Met een thuisbatterij ben je in staat om een teveel aan opgewekte zonnestroom op te slaan, om deze energie op een later moment te hergebruiken of terug te leveren aan het energienet. Je kunt de batterij aan de muur hangen, of een vaste plek geven in de schuur, de kelder of de carport. Een thuisbatterij heeft meestal een vergelijkbaar formaat en gewicht als een CV-ketel. WattSlimmer helpt je om met een thuisbatterij de onbalans tussen dag en nacht of tussen een zonnige en bewolkte dag te corrigeren.

Wist je dat het mogelijk is om een thuisbatterij BTW vrij aan te schaffen?

  • Vrijblijvend advies op locatie
  • Van A tot Z ontzorging
  • Meest veelzijdige aanbod
  • Eén aanspreekpunt
Producten

Onze meest verkochte thuisbatterijen

Staat jou gewenste thuisbatterij hier niet tussen?

Wij hebben een groter assortiment, neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Onze werkwijze

Hoe we jou helpen

Een thuisbatterij aanvragen

Mail [email protected] of bel 085-800 0850 ons voor een vrijblijvend adviesgesprek en wij plannen een afspraak met onze energie-expert bij jou thuis in.

Schouw van de woning met inspectie warmtevraag

Onze adviseur beoordeelt bij de schouw de mogelijke ruimte in de woning, bekijkt het energieverbruik en hoe het energieverbruik over de dag en de nacht verdeeld is.

Offerte op maat van je wensen en eisen

Je krijgt een passende offerte op basis van je wensen en eisen voor een thuisbatterij die je onafhankelijker van het energienet maakt.

BTW vrij een thuisbatterij? Onze adviseur bekijkt dit voor je.

De installatie van de nieuwe thuisbatterij

Wij staan voor je klaar met de installatie van jouw eigen thuisbatterij. Snel, vakkundig en veilig geregeld, maatwerk van een specialist.

Cases

Airco oplossing voor de nieuwe woning van Laura en Stefan

Ontdek hun verduurzamingsreis

Cases

Albert & Renate verwarmen middels een hybride warmtepomp.

Ontdek hun verduurzamingsreis
Installatie

Professionele installatie van jouw duurzame thuisbatterij

Het installeren van een thuisbatterij is specialistenwerk. Onze gecertificeerde monteurs kunnen zowel een thuisbatterij aan jouw zonnepanelen koppelen, of deze ergens op een slimme plek los bevestigen. Gezien de afbouw van de salderingsregeling en de overbelaste capaciteit van het elektriciteitsnetwerk, wordt het steeds interessanter en populairder voor particulieren, VvE’s, vastgoedontwikkelaars en woningcorporaties om energie op te slaan.

WattSlimmer is jouw betrouwbare en deskundige partner.

Nederlands best beoordeelde energie leverancier

5.0   108 Google reviews
Garantie

Installatiegarantie van 2 jaar en fabrieksgarantie

Elke thuisbatterij heeft een fabrieksgarantie, die afhankelijk is van de fabrikant, het model en de componenten, zoals de opslagcapaciteit, de totale output in megawattuur (MWh) en de levensduur. De economische levensduur van een accubatterij is veel langer dan de garantieperiode. Naast de fabrieksgarantie van de accu, geeft WattSlimmer een installatiegarantie van 2 jaar. Een goede garantie is gewaarborgd als je de thuisaccu laat installeren door de erkende professionals van WattSlimmer.

Kennisbank

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om mijn elektrische auto als accu te gebruiken?

Ja, dat is sommige gevallen mogelijk. De auto moet in dat geval over bidirectioneel laden (twee kanten op laden) beschikken. Er zijn op dit moment nog maar weinig auto’s die bidirectioneel kunnen laden. Auto’s die dit wel kunnen, hebben vaker een oplaad/ontlaad-cycle. Hierdoor gaat deze minder lang mee en kan de fabrieksgarantie niet worden gegarandeerd. Het is reden dat er nog niet veel auto’s zijn die deze mogelijkheid hebben.

Kan ik mijn EV-auto met een thuisbatterij opladen?

Ja, het is in principe mogelijk om een elektrische auto (EV) met een thuisbatterij op te laden, maar de capaciteit is te laag om het voertuig goed mee op te laden.

Waar moet ik de thuisbatterij plaatsen?

De accu kan op verschillende plaatsen binnen en buiten de woning worden geplaatst. Aan de muur of op de vloer, in de bijkeuken, in de kelder, onder de carport. Er moet rekening worden gehouden met de ventilatie, gewichtsbelasting en toegankelijkheid. Onze adviseur helpt je graag om de perfecte locatie te selecteren.

Is een thuisbatterij interessant zonder zonnepanelen?

Ja, een accubatterij heeft ook zonder zonnepanelen voordelen. Je corrigeert hiermee de onbalans in het energienetwerk, tussen dag en nacht en tussen zonnige en bewolkte dagen. Met een dynamisch energiecontract kan je hiermee geld besparen: op goedkope momenten inkopen en op dure momenten de batterij aanspreken.
Wist je dat je de thuisbatterij ook BTW vrij kan aanschaffen?

Heeft een thuisbatterij zin?

Ja, met een thuisaccu kun je op een slimme en eenvoudige manier opgewekte stroom opslaan. Op deze wijze gebruik je meer van je eigen opgewekte stroom als je zonnepanelen hebt. Je wordt hiermee meer zelfvoorzienend op het gebied van energie en je hoeft minder energie te kopen.

Kennisbank

Ontdek hoe we jou kunnen helpen

Klantenservice voor zowel nieuwe als huidige klanten. Voor direct contact zijn wij op werkdagen beschikbaar via de chat van 08:30 tot 17:00.

  • Vrijblijvend advies op locatie
  • Van A tot Z ontzorging
  • Meest veelzijdige aanbod
  • Eén aanspreekpunt
Kennisbank

WattSlimmer nieuws

Link

Zonnepanelen

Salderen met Zonnepanelen

3 min. leestijd

Link

Algemeen

Jouw huis: een cruciale speler in onze energievoorziening

3 min. leestijd

Link

Algemeen

14 Slimme Energiebesparingstips: Versla de energienota

4 min. leestijd

Link

Financieel

Rabobank geeft hypotheekklanten met laag energielabel 1.000 euro voor isoleren

3 min. leestijd

Link

Algemeen

Negatieve energieprijzen onder de loep

2 min. leestijd