Over ons

Jouw partner in verduurzamen & besparen

Met passie en expertise streven we ernaar om elke klant een naadloze verduurzamingservaring en comfort te bezorgen.

Direct contact opnemen

Adviesgesprek aanvragen  

Ontvang vrijblijvend advies op eigen locatie.

Binnen 60 seconden geregeld!
Wie we zijn

Volledige ontzorging bij
jouw verduurzamingsreis

Wij zijn jouw toegewijde verduurzamingspartner. Ons deskundige en enthousiaste team van specialisten staat klaar om een uitgebreid scala aan innovatieve en comfortabele energie-efficiënte oplossingen te leveren, waaronder zonnepanelen, warmtepompen, thuisbatterijen, isolatie, laadpalen en elektrische boilers. Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht en wij zijn betrokken van advies tot installatie en nazorg, zodat je maximaal kunt genieten van een duurzame toekomst. Onze monteurs verrichten ook reparaties en onderhoud aan installaties die niet bij ons zijn aangeschaft. De klant staat centraal!

  • Vrijblijvend advies op locatie
  • Van A tot Z ontzorging
  • Meest veelzijdige aanbod
  • Eén aanspreekpunt
Voor wie

Advies en diensten op maat voor iedereen

Bij ons staat de klant op nummer één in alles wat we doen. Wij geloven in persoonlijk contact en streven ernaar om klanten volledig te ontzorgen tijdens hun verduurzamingsreis. Of je nu een particuliere huiseigenaar, eigenaar van een bedrijfspand, woningcorporatie of zakelijke vastgoedontwikkelaar bent, wij zijn er om te helpen. We bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook betrouwbare service en deskundig advies op maat van A tot Z. Samen bouwen we aan een duurzame en comfortabele leefomgeving voor nu en in de toekomst.

Onze werkwijze

Hoe we jou helpen

Een afspraak maken

Mail naar [email protected] of bel direct 085-800 0850 en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Dit is binnen 60 seconden geregeld!

Schouw op locatie

Een van onze adviseurs komt bij je langs op locatie om samen te kijken welke duurzaamheidsmaatregel van WattSlimmer het beste toegepast kan worden.

Offerte op maat

Je ontvangt van onze adviseur een offerte op maat, op basis van jouw wensen en eisen. Na jouw akkoord gaan we direct voor je aan de slag.

De installatie van de duurzaamheidsoplossing

WattSlimmer zorgt voor een vakkundige en veilige installatie van jouw zonnepanelen, thuisbatterij, warmtepomp, laadpaal, airco, dak-, vloer-, spouwmuur- of bodemisolatie. Maatwerk van een expert.

De werkplek

Een kijkje binnen bij
WattSlimmer

De werkplek

Een kijkje binnen bij
WattSlimmer

Ons DNA

Een inzicht in
onze kernwaardes

Onze missie is om verduurzaming toegankelijk te maken voor iedereen. Met volledige ontzorging en toegewijde service streven we ernaar de betrouwbare partner te zijn voor energieneutrale oplossingen. We willen een positieve impact hebben op het duurzame leven van onze klanten door persoonlijke aandacht, deskundig advies en een glimlach.

Klantgericht

Wij stellen onze klanten centraal en streven ernaar om hen een uitstekende ervaring te bieden als hun toegewijde verduurzamings-partner. We luisteren naar hun behoeften, leveren op maat gemaakte oplossingen en bieden persoonlijke aandacht om volledige ontzorging in het verduurzamen te bewerkstellen.

Kennis

We hebben alle expertise in huis op het gebied van verduurzaming en blijven voortdurend leren en innoveren om onze klanten te voorzien van deskundig advies en de meest geavanceerde verduurzamingsoplossingen.

Toekomstgericht

Onze focus ligt op het realiseren van energie-efficiënte en milieu-vriendelijke gebouwen, waardoor we bijdragen aan een betere wereld voor komende generaties. Ook investeren we in onze eigen medewerkers en stimuleren hun groei en ontwikkeling, zodat ze kunnen uitblinken in hun vakgebied en bijdragen aan een duurzame toekomst voor ons bedrijf.

Transparantie

We geloven in openheid en eerlijkheid in al onze interacties. We streven ernaar om duidelijke en begrijpelijke informatie te verstrekken aan onze klanten, partners en teamleden. Door transparant te communiceren over onze processen, kosten en resultaten, bouwen we vertrouwen op en creëren we een solide basis voor langdurige relaties.

Nederlands best beoordeelde energie leverancier

4.9   110 Google reviews
Techniek

Technologie zit in onze genen

Ons team van specialisten beschikt over de kennis en ervaring, de vereiste certificaties en de modernste materialen om tot de beste duurzaamheidsoplossing te komen. Onze vriendelijke en netjes werkende installateurs denken met je mee over de meest ideale verduurzamingsoptie. We zijn gedreven om voortdurend te innoveren en de nieuwste technologieën toe te passen bij onze energieoplossingen. Op deze wijze behalen wij altijd de meest doelmatige en doeltreffende resultaten.

Werken bij WattSlimmer

Bouw mee aan een duurzame toekomst!

Lijkt het je leuk om bij WattSlimmer te werken, een jong en snelgroeiend bedrijf en een van de trendsetters in Nederland in verduurzaming? Wij zijn gevestigd in Midden Nederland en altijd op zoek naar nieuw talent of ervaren krachten. Bekijk de actuele vacatures op onze website. Staat jouw vacature er niet tussen? Denk je dat je met jouw kennis en vaardigheden een welkome versterking voor ons team bent? Aarzel niet en neem contact op met een open sollicitatie. Bouw mee aan een duurzame toekomst!

Aantal woningen/ kantoren waar wij zonnepanelen hebben gelegd.

0

Aantal Woningen waar wij verwarming of koeling hebben aangebracht.

0

Aantal woningen/ kantoren waar wij isolatie hebben aangebracht.

0
Kennisbank

Veelgestelde vragen

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen, is afhankelijk van vele factoren. Denk aan de hellingshoek van het dak (ideaal tussen 30 en 40 graden), de schaduwwerking van bomen of grote gebouwen, de dakoriëntatie (op het zuiden de meeste zonuren), de beschikbare ruimte op het dak en de conditie en draagkracht van het dak. Onze adviseur maakt de beste offerte voor jullie situatie.

Is het mogelijk om mijn elektrische auto als thuisbatterij te gebruiken?

Ja, dat is sommige gevallen mogelijk. De auto moet in dat geval over bidirectioneel laden (twee kanten op laden) beschikken. Er zijn op dit moment nog maar weinig auto’s die bidirectioneel kunnen laden. Auto’s die dit wel kunnen, hebben vaker een oplaad/ontlaad-cycle. Hierdoor gaat deze minder lang mee en kan de fabrieksgarantie niet worden gegarandeerd. Dit is de reden dat er nog niet veel auto’s zijn die deze mogelijkheid hebben.

Kan ik zonder (veel) financiële middelen tóch verduurzamen?

Ja, dat kan zeker. Er zijn verschillende initiatieven vanuit de overheid om geld te lenen. Meestal is de besparing hoger dan de kosten voor rente en aflossing. Neem contact op met een van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

Welke diensten levert WattSlimmer allemaal?

WattSlimmer heeft allesomvattende oplossingen voor verduurzaming. Wij leveren, installeren en onderhouden zonnepanelen, airco’s, warmtepompen, accubatterijen, laadpalen, meterkasten en isolatie. Daarnaast geven onze deskundige EP-adviseurs erkende energielabels af.

Waarom is WattSlimmer jouw partner in verduurzaming?

Bij WattSlimmer kun je als particulier, bedrijf, instelling of (semi)overheidsorganisatie voor al je duurzaamheidsvraagstukken terecht. Wij hebben alles onder één dak en bieden je volledige ontzorging met een breed scala aan energie-efficiënte oplossingen. Dat is wel zo fijn. Wij helpen je als klantgericht bedrijf, van advies tot installatie met hoogwaardige producten.

Waar begin je met het verduurzamen van je woning of kantoor?

Het verduurzamen van je woning of kantoor begint met het verkrijgen van inzicht in het energieverbruik en het in kaart brengen van de mogelijkheden om de energieprestatie van jouw pand te verbeteren. Wil je daarin deskundig advies van een professional? Neem dan snel contact op met één van onze adviseurs.

Contact

Ontdek hoe we jou kunnen helpen

Klantenservice voor zowel nieuwe als huidige klanten. Voor direct contact zijn wij op werkdagen beschikbaar via de chat van 08:30 tot 17:00.

  • Vrijblijvend advies op locatie
  • Van A tot Z ontzorging
  • Meest veelzijdige aanbod
  • Eén aanspreekpunt