Zakelijk

Kies ook voor een slimme investering

Zelf energie opwekken was nog nooit zo makkelijk.

Direct contact opnemen

Adviesgesprek aanvragen.

Ontvang vrijblijvend advies op eigen locatie.

Binnen 60 seconden geregeld!
Slimme keuze

Jouw betrokken partner in verduurzaming

WattSlimmer is een betrokken en betrouwbare partner voor bedrijven die willen verduurzamen. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring weten wij exact welke duurzaamheidsoplossing het beste is en het meest rendabel is voor jouw onderneming. Zowel voor grote als kleine projecten ben je bij ons aan het juiste adres. Wij ondersteunen je bij het aanvragen van subsidies of andere financiële regelingen voor energie-efficiënte maatregelen, zoals zonnepanelen, thuisbatterijen, warmtepompen en isolatie.

  • Vrijblijvend advies op locatie
  • Van A tot Z ontzorging
  • Meest veelzijdige aanbod
  • Eén aanspreekpunt
Woningcorporaties

Volledig ontzorgd bij verduurzamen woningen

Woningcorporaties leveren een belangrijke bijdrage aan de transitie naar duurzame huisvesting. Zij investeren fors in energie-efficiënte maatregelen in woningbouw, onder meer met de plaatsing van zonnepanelen, het aanbrengen van isolatievoorzieningen en het verkrijgen van energielabels voor de huurwoningen. WattSlimmer gaat hiervoor in gesprek met de corporaties en kan ze alles uit handen nemen. Van planning tot contact en van dakplan (en kabelroute) tot opleverdocumenten. Wij werken volgens de geldende normen en kunnen iedere woning verduurzamen.

Investeerders

Kostenbesparing en waardestijging vastgoed

Het verduurzamen van vastgoed is interessant voor investeerders. Energie-efficiënte gebouwen zorgen voor een kostenbesparing op de lange termijn én een waardestijging. Duurzaam vastgoed is in trek op de markt vanwege de lagere exploitatiekosten, de betere milieuprestatie en de vaak hogere arbeidsproductiviteit van de huurders c.q. gebruikers van het gebouw. WattSlimmer zorgt voor een hoger rendement en een fijner woon- of werkklimaat.

Cases

Airco oplossing voor de nieuwe woning van Laura en Stefan

Ontdek hun verduurzamingsreis

Cases

Albert & Renate verwarmen middels een hybride warmtepomp.

Ontdek hun verduurzamingsreis
Voordelen

Regelingen en subsidies voor ondernemers

Er zijn verschillende regelingen en subsidies beschikbaar voor ondernemers die willen investeren in duurzaamheid. Bijvoorbeeld de energie-investeringsaftrek (EIA) voor ondernemers die investeringen in energiebesparende bedrijfsmiddelen of duurzame energie stimuleert. Het maakt het als bedrijf extra interessant om te verduurzamen. WattSlimmer is daarbij jouw perfecte partner. Wij hebben alle disciplines en oplossingen onder één dak en kunnen je volledig ontzorgen. Hierdoor kun je doorgaan met waar je goed in bent: ondernemen!

Onze werkwijze

Hoe we jou zakelijk helpen

Afspraak maken voor vrijblijvend advies

Neem telefonisch, per chat of via e-mail contact op voor de gewenste duurzaamheidsoplossing. Wij bellen je terug en plannen een afspraak bij jou op locatie in met een van onze adviseurs.

Duurzaamheidsplan naar jouw wensen

Onze adviseur neemt jouw wensen en eisen op, beoordeelt en noteert het energieverbruik in je kantoor én kijkt naar de toekomst. Ook wordt er gekeken naar welke duurzaamheidsmaatregelen het beste passen.

Offerte op maat en installatie met je afstemmen

Op basis van jouw behoeften en eisen en de mogelijkheden voor verduurzaming maken wij een passende offerte. Na akkoord stemmen wij de installatie met je af.

De installatie van de duurzaamheidsoplossing

WattSlimmer zorgt voor een vakkundige en veilige installatie van jouw zonnepanelen, thuisbatterij, warmtepomp, laadpaal, airco, dak-, vloer-, spouwmuur- of bodemisolatie. Maatwerk van een expert.

Kennisbank

Veelgestelde vragen

Is het adviesgesprek gratis?

Ja, onze gecertificeerde adviseur komt gratis bij je langs om je wensen en eisen over de te nemen duurzaamheidsoplossingen te bespreken. Het is een vrijblijvend adviesgesprek.

Kan ik salderen met zonnepanelen op de zaak?

Ieder bedrijf met een kleinzakelijke aansluiting (tot 3x 80 Ampère) mag salderen en kan vervolgens de uit zonnepanelen opgewekte energie tegen een vergoeding terugleveren aan de netbeheerder. Jouw energieleverancier verrekent de opgewekte en gebruikte stroom op de jaarrekening. Voor grootzakelijke energieverbruikers is het niet mogelijk om te salderen. Zij kunnen wel de energie terugleveren tegen een terugleververgoeding.

Moet ik mijn bedrijf verduurzamen?

Veel bedrijven en instellingen zijn al vanaf begin 2023 verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen die zich in vijf jaar of minder terugverdienen. Deze verplichting is in juli 2023 nog eens door de overheid verscherpt. Meer informatie over de energiebesparingsplicht is te vinden op de websites van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en van de Rijksoverheid.

Contact

Ontdek hoe we jou kunnen helpen

Klantenservice voor zowel nieuwe als huidige klanten. Voor direct contact zijn wij op werkdagen beschikbaar via de chat van 08:30 tot 17:00.

  • Vrijblijvend advies op locatie
  • Van A tot Z ontzorging
  • Meest veelzijdige aanbod
  • Eén aanspreekpunt