Reviews

Wat onze klanten vertellen

Lees alle reviews die onze klanten hebben achtergelaten.

Evert Hulst Avatar
Evert Hulst
Voor de derde keer zaken gedaan met WattSlimmer: 2 zonnepanelen bijgeplaatst en een derde dubbele airco-unit laten plaatsen. Werk is weer zeer zorgvuldig uitgevoerd door de monteurs Wouter en Jeffrey. Heerlijke warmte. WattSlimmer kan ik u met een gerust hart aanbevelen.
Lees meer
2 maanden geleden
Albert Biesterveld Avatar
Albert Biesterveld
Vandaag zijn bij mij 9 zonnepanelen geplaatst. Opname voor een offerte verliep rustig en de offerte was de volgende dag al binnen. De werkzaamheden zijn netjes, voortvarend en veilig uitgevoerd. Steiger stond er snel en halverwege de vaklieden natuurlijk voorzien van lekkere broodjes. Een helder uitleg gekregen en gelijk aangemeld voor saldering en de app geïnstalleerd en na enkele minuten gelijk inzicht in het systeem. Echt een aanrader…
Lees meer
2 maanden geleden
media thumbnail 0media thumbnail 1
Anita Bommezijn Avatar
Anita Bommezijn
Afgelopen week hebben wij 10 zonnepanelen gekregen en een hybride warmte pomp. Zijn er erg blij mee, de heren hebben dit zeer vakkundig aangelegen. Alles netjes weg gewerkt. Ze leveren een goede service. Bedankt mannen.
Lees meer
2 maanden geleden
media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2media thumbnail 3media thumbnail 4media thumbnail 5
Danielle Vierhuis Avatar
Danielle Vierhuis
Goede service met plaatsen en ook goed geholpen met de app. Na een paar maanden hadden we ineens geen update maar zelfs in het weekend reageren ze. Top bedrijf heel tevreden
Lees meer
3 maanden geleden
Rob LEENDERS Avatar
Rob LEENDERS
Zeer tevreden over de plaatsing van 8 zonnepanelen. Prima ervaring met de monteurs, net als vorig jaar toen ze 11 panelen plaatsten.
Lees meer
3 maanden geleden
Marcel Telnekes Avatar
Marcel Telnekes
Kanjers…..snel, netjes, meedenkend, vriendelijk, betaalbaar en accuraat!
Lees meer
3 maanden geleden
Janneke Bouma Avatar
Janneke Bouma
Super tevreden, snelle levertijd.Monteurs waren vriendelijk.Zeker een aanrader. Top gedaan!
Lees meer
5 maanden geleden
Petra Berends Avatar
Petra Berends
Wij zijn blij met de aankoop van onze Airco bij Zonneprofijt! Zeer kundig en professioneel advies met aanschaf van welk apparatuur/ model.Er werd goed naar onze wensen geluisterd en wij werden prima geadviseerd en gehoord.Installatie verliep keurig in huis.Vriendelijke en leuke monteurs. En dan even schrikken toen ik buiten een „wit monster“ zag staan door het raam.De grote aanwezigheid van de pomp!Een telefoontje met het bedrijf en ik was gerustgesteld.Er kon een kastje op maat in kleur naar wens besteld worden.Opgelost en fantastisch.Tenslotte gaan wij ervan uit dat wij jaren comfort ( ook voor het oog) met de Daikin Emura 5 KW hebben. Welverdiende dikke 5 sterren voor dit bedrijf.
Lees meer
5 maanden geleden
Petra Lammers Avatar
Petra Lammers
Na de zonnepanelen nu airco's laten plaatsen. Wederom op tijd, goede afspraken, nette prijs. Gezellige werklui. Dit bedrijf is een aanrader.
Lees meer
5 maanden geleden
Laurens Lijding Avatar
Laurens Lijding
Zonneprofijt is een echte aanrader. Wij hebben sinds een paar weken de panelen van Zonneprofijt op het dak. En dat hele proces van informatie aanvraag tot de uiteindelijke installatie op het dak én in de meterkast is soepel en professioneel verlopen. Ze zijn goed bereikbaar en als dat even niet lukt bellen ze snel terug. Het zijn enthousiaste jonge vakmensen die zichtbaar plezier hebben in hun vak. Na de installatie bleek er achteraf nog een aandachtspunt te zijn, en dat werd onmiddellijk en professioneel opgelost. Juist op zo’n moment merk je dat je de juiste keuze gemaakt hebt. Aanrader dus.
Lees meer
8 maanden geleden
Gerrie Nienhuis Avatar
Gerrie Nienhuis
Prettige contacten gehad met Ronald en Michael. Panelen gekocht en binnen twee weken geplaatst. Fantastisch. Wat mij betreft 5 sterren. Goed rekening gehouden met onze wensen. Snelle en vakkundige plaatsing.
Lees meer
8 maanden geleden
Evert Hulst Avatar
Evert Hulst
Dit was de eerste keer dat ik zaken deed met Zonneprofijt. Hoewel de opbouw naar de uitvoering toe soms wat rimpelingen gaf, wil ik mijn grote waardering uitspreken voor het geleverde werk: Zonnepanelen aanleggen, een splitairco plaatsen voor zowel warme als koude lucht en het vernieuwen van de meterkast. Veel dank aan de uitvoerders Wouter en Wesley. Grote klasse wat deze mannen gepresteerd hebben. Ik kan Zonneprofijt van harte aanbevelen. Evert Hulst/ Almere
Lees meer
8 maanden geleden
Ad van 't Hof Avatar
Ad van 't Hof
Van offerte tot en met installatie, alles klopte. Ga zo door !
Lees meer
8 maanden geleden
Leonie Bouwman Avatar
Leonie Bouwman
Vorige week heeft Zonneprofijt bij ons de zonnepanelen geïnstalleerd. Wij zijn zeer tevreden hoe het van het begin tot het eind verlopen is. Zeker een aanrader !
Lees meer
9 maanden geleden
Karin de Graaf Avatar
Karin de Graaf
Super tevreden: binnen een paar dagen hadden we een afspraak. Alles werd duidelijk uitgelegd en de zonnepanelen lagen er binnen 3 weken. De uitleg over de app was ook goed. Vriendelijke en correcte installateurs. Ik raad Zonneprofijt aan.
Lees meer
9 maanden geleden
Remco Avatar
Remco
Goed verlopen installatie, monteur heeft goed gehandeld toen hij niet veilig kon werken, In overleg een vervolg afspraak gepland waarna de panelen vakkundig zijn gemonteerd.
Lees meer
10 maanden geleden
Bjorn Van Buuren Avatar
Bjorn Van Buuren
Super werk afgeleverd. Ze gingen bij ons pas weg tot alles klaar was en goed draaide.
Lees meer
10 maanden geleden
Gijs van Garderen Avatar
Gijs van Garderen
Na accepteren van de offerte werden 10 panelen de volgende week al in een ochtend geplaatst. Vijf op een dak met dakkapel en verschillende afvoerpijpen en vijf op een losstaande schuur. De kabel van de schuur naar de woning werd keurig op een muur gelegd. Dus geen graafwerk nodig. De aansluiting naar de meterkast ging via de groep van de droger, die op zolder staat. Vriendelijke en netjes werkende installateurs. Wifi was niet sterk genoeg voor de app, wat door Zonneprofijt binnen een week is opgelost. Kan Zonneprofijt alleen maar aanbevelen voor anderen!
Lees meer
10 maanden geleden
Jolanda Kuipers Avatar
Jolanda Kuipers
Binnen 3,5 uur lagen er 13 goedwerkende zonnepanelen op ons dak. Zonneprofijt levert goed werk en de medewerkers zijn erg vriendelijk en meedenkend. Bij het zien van ons dak leek het hen mooier om de panelen aan de achterkant anders te leggen. Heel fijn dat er meegedacht wordt!
Lees meer
10 maanden geleden
M Burger Avatar
M Burger
Bij ons zijn 4 zonnepanelen geïnstalleerd en alles werkt naar behoren. Het was even een klus omdat er eerst een dakraam verwijderd moest worden. Alles werkt naar behoren, wij zijn er blij mee. Aardige installateurs en goede service! 🙂☀️
Lees meer
10 maanden geleden
Nikita Van Der Klein Avatar
Nikita Van Der Klein
Super bedrijf! Fijne en hele snelle communicatie, denken mee. vriendelijk personeel. Snelle plaatsing. Ik ben ontzettend blij met mijn zonnepanelen, dankjulliewel!
Lees meer
10 maanden geleden
Henk Hilhorst Avatar
Henk Hilhorst
Een enthousiast en deskundig team heeft ons voorzien van onze zonnepanelen en daarbij behorende onderdelen van topkwaliteit op een heel plezierige wijze.
Lees meer
11 maanden geleden
Arie Vd Giessen Avatar
Arie Vd Giessen
Binnen 3 weekje geleverd en gemonteerd. contact was super snel Zowel via WhatsApp als via bellen. De monteurs werken erg netjes. Kabels netjes weg gewerkt. (Ook zijn ze door de kruipruimte geweest).De panelen worden ter plaatse nog beter neer gelegd qua gunstige ligging. Ik raad zonneprofijt dan ook zeker aan.
Lees meer
11 maanden geleden
media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2
Jamie Herweijer Avatar
Jamie Herweijer
Heel fijn bedrijf dat door 2 broers wordt gerund. Ze zijn netjes, keurig op tijd, betrouwbaar en ze leggen het allemaal goed uit. Heel blij met Zonneprofijt! Dank jullie wel, Albert & Wout!
Lees meer
11 maanden geleden
D.J. Versluis Avatar
D.J. Versluis
Weinig woorden nodig! Alles t.a.v. dienstverlening wordt door Zonneprofijt op hoog niveau uitgevoerd. Zeer tevreden over de installatie die nu in een week tijd, met het aantal zonne uren onze dure winter weer snel doet vergeten!
Lees meer
11 maanden geleden
Paul Fanger Avatar
Paul Fanger
Top bedrijf Begon al bij telefonische contact. Had er al 3 gebeld en zei namen meteen op. Ook snel offerte en na akkoord ook snelle afspraak. Ook installatie ging vloeiend Een persoon ging het aansluit gebeuren doen, twee andere plaatsten de zonnepanelen Aardige nette heren, en ook snel klaar. Een nadeel, dat mijn water op is.
Lees meer
11 maanden geleden
Friso Oosten Avatar
Friso Oosten
Zeer prettige communicatie, erg snel geplaatst en ook nog eens een eerlijke prijs. Wij zijn erg tevreden over het gehele proces, Zonneprofijt verdient dan ook echt 5-sterren!
Lees meer
1 jaar geleden
Frank Oort Avatar
Frank Oort
Het hele proces verliep gesmeerd: duidelijke offerte, goede telefonische bereikbaarheid, installatie al binnen een maand. Installatie zelf verliep ook geheel volgens wens. Vriendelijke, vakkundige, vlotte medewerkers!,
Lees meer
1 jaar geleden
Bennie de Beuker Avatar
Bennie de Beuker
Snelle afspraak, goed gesprek, aangegeven wat ik wilde hebben. Snelle levering en een snelle plaatsing. Leuke monteurs, goede uitleg. Top service.
Lees meer
1 jaar geleden
Marjolein loo Avatar
Marjolein loo
Na het eerste telefonische contact ontving ik heel snel een duidelijke en nette offerte van zonneprofijt. Nadat ik akkoord ben gegaan, werd aangegeven dat de panelen al binnen een maand gelegd konden worden. Alles volgens afspraak. Het werd snel en vakkundig gelegd en was direct operationeel. Zeker aan te bevelen!
Lees meer
1 jaar geleden
Erik Avatar
Erik
Duidelijk, heldere en snelle offerte. Kennis van zaken en goede snelle service. Prettig om zaken mee te doen, ben zeer tevreden
Lees meer
1 jaar geleden
M Elias Avatar
M Elias
Super tevreden en blij met onze zonnepanelen! Zonneprofijt kunnen wij echt aanraden!
Lees meer
1 jaar geleden
media thumbnail 0
Aart Vierhuis Avatar
Aart Vierhuis
De monteurs waren een goed teem en leverde goed werk af super tevreden de panelen liggen mooi strak op het dak netje en de stroom voorziening hebben ze netjes aangelegd de af werking was prima in orde de panelen en de omvormer zien er goed uit De monteurs waren vriendelijk en werkte goed samen ik was zeer tevreden En nu maar wachten op de zon
Lees meer
1 jaar geleden
Bert De Bree Avatar
Bert De Bree
Zeer fijn bedrijf, al eens eerder in ons oude huis een Omvormer laten vervangen door Albert van Zonneprofijt, en nu 8 zonnepanelen laten plaatsen bij onze nieuwe woning, goede service en een prettige samenwerking.
Lees meer
1 jaar geleden
media thumbnail 0
Johanna van 't Slot Avatar
Johanna van 't Slot
Keurig en nauwkeurig zonnepanelen geïnstalleerd! Wat ook handig is de app om te kijken hoe verbruik verloopt.
Lees meer
1 jaar geleden
media thumbnail 0
Joke Bouw Avatar
Joke Bouw
Heel prettig kennismakingsgesprek gehad met Stefan. Binnen de kortste keren werd visueel gemaakt waar de zonnepanelen geplaatst konden worden. Offerte die volgde was heel erg goed. Er wordt door Stefan en Albert in mogelijkheden gedacht en ook meegedacht. Zeer prettige en vriendelijke samenwerking. Zonnepanelen zijn keurig en professioneel geplaatst. We zijn uitermate tevreden en zullen Zonneprofijt ook zeer zeker aanbevelen bij mensen die zonnepanelen willen aanschaffen. Met vriendelijke groet Joke Bouw
Lees meer
1 jaar geleden
E. Hotting Avatar
E. Hotting
Bijzonder tevreden over het hele traject van informatie, offerte, installatie en verdere afhandeling. Professioneel, snel, netjes werkend, meedenkend.
Lees meer
1 jaar geleden
Wim H Avatar
Wim H
Zeer tevreden met onze zonnepanelen van Zonneprofijt! Volgens afspraak geleverd en vakkundig geplaatst door prettige monteurs voor een goede prijs. Kom maar op met die ☀️☀️☀️. Mieke en Wim Houtman, Harderwijk
Lees meer
1 jaar geleden
gerwin schut Avatar
gerwin schut
Sneller dan gepland zonnepanelen vakkundig geplaatst en alles er om heen geïnstalleerd. Snelle levering goede en vlotte werkzaamheden. Vriendelijk geholpen en contact verliep super!
Lees meer
1 jaar geleden
Gerard Geurtjens Avatar
Gerard Geurtjens
Zeer goed bedrijf dat met goede materialen werkt en afspraken stipt nakomt. De medewerkers zijn zeer deskundig en leggen alles helder uit. Duidelijke offerte, beloftes worden nagekomen. Aanrader voor wie betrouwbaarheid kwaliteit zoekt. Zeer prettig in de omgang
Lees meer
1 jaar geleden
RCP Avatar
RCP
Zeer tevreden over de communicatie en de offerte. Nette prijs en een snelle levertijd/montage. Monteurs waren vriendelijk en waren vlot klaar.
Lees meer
1 jaar geleden
media thumbnail 0
Clemens Hetzel Avatar
Clemens Hetzel
Goed en duidelijk advies gehad alles ging volgens afspraak. Albert stond netjes om 9 uur voor de deur om de zonnepanelen te leggen. Alles netjes uitgelegd hoe de app werkt en aanmelding bij Liander. Top gedaan !
Lees meer
1 jaar geleden
media thumbnail 0
Herman Kok Avatar
Herman Kok
Voor zonnenprofijt gekozen te hebben vanwege een duidelijke en goede offerte,, vandaag de plaatsing van de installatie gehad. Veilig vakkundig en snel met goede materialen. Al met al heel trevreden en een prima bedrijf wat ik van harte kan aanbevelen
Lees meer
1 jaar geleden
Kip Pie Avatar
Kip Pie
Reageren heel snel. Hele gunstige offerte. Besloten om de panelen door hen te laten plaatsen. Vakmensen en ook heel prettig in de omgang. Regelen aanmelding bij energieleverancier en de btw-teruggave. Precies op het afgesproken tijdstip voor de deur. Prima communicatie. Kortom een hele tevreden klant. Dank jullie wel. Zonneprofijt is absoluut een aanrader. Familie Timmer, de Hoefslag in Dronten.
Lees meer
1 jaar geleden
Bonne Rozema Avatar
Bonne Rozema
In een markt met zo veel aanbieders vind ik vertrouwen belangrijk. De medewerkers van Zonneprofijt geven dat vertrouwen op een non nonsens manier, erg fijn. De monteur heeft kennis van zaken en levert goed werk af. Wil je zonnepanelen? Kan ik je dit bedrijf aanraden.
Lees meer
1 jaar geleden
Gert Mons Avatar
Gert Mons
Deze week onze zonnepanelen laten plaatsen door Zonneprofijt. We zijn erg tevreden over hoe alles is gegaan. Van offerte tot plaatsing. De monteurs zijn erg vriendelijk en werken netjes. Een echte aanrader!
Lees meer
1 jaar geleden
Gert Drent Avatar
Gert Drent
Vanaf de offerte aanvraag via de website, tot de oplevering, alles verliep soepel, goede communicatie na het offerte traject, bij plaatsing alles deskundig verlopen. Zonneprofijt levert kwaliteit en afspraak is afspraak.
Lees meer
1 jaar geleden
Richard Avatar
Richard
Het contact met Zonneprofijt was van het begin af aan helder en duidelijk. Meerdere offertes opgevraagd en Albert is gewoon eerlijk en marktconform. Het werd een week later dan gepland door leverproblemen van de Enphase omvormers. Dit alles is netjes gecommuniceerd. De installatie is vakkundig en vlot uitgevoerd op een veilige manier. Heel erg bedankt en veel succes met je mooie bedrijf!
Lees meer
1 jaar geleden
Marinda van Essen Avatar
Marinda van Essen
Van offerte tot plaatsing van de zonnepanelen is alles super verlopen! We kregen altijd snel reactie en na bezichtiging van ons huis ook snel de offerte. Ondanks leverproblemen is alles naar wens geplaatst, we werden ook goed op de hoogte gehouden van de planning, dat is knap in deze hectische tijd! Goed werk geleverd door echte regionale vakmannen en ook tegen een schappelijke prijs. Zonneprofijt bedankt! Laat het zonnetje maar schijnen!
Lees meer
1 jaar geleden
Gertie Buitenhuis Avatar
Gertie Buitenhuis
We hebben niet lang hoeven te zoeken gelijk na het lezen van de website hadden we een goed gevoel offerte opgevraagd binnen zeven dagen in huis. Goed telefonisch overleg gehad en afspraak gemaakt, en komt afspraken ook zeker na. Goed team samen ga zo door. Bedankt!!
Lees meer
1 jaar geleden
Jan van Kruistum Avatar
Jan van Kruistum
Vandaag zijn de zonnepanelen al geplaatst. Fijn dat dit al na slechts enkele weken kon. 't Ziet er allemaal super strak uit, zowel het kabelwerk als het gedeelte in de meterkast. En al vanaf de eerste minuut zie je de teller in de app lopen, dus ook dat is goed geregeld. Voor mij een dikke 10!
Lees meer
1 jaar geleden
Elwin Wilbrink Avatar
Elwin Wilbrink
Een kennis van mij heeft Zonneprofijt aanbevolen en dat bleek een zeer goede keuze. Offerte wordt snel gemaakt en via persoonlijk contact een goed, duidelijk en eerlijk advies gekregen. Gedurende het hele traject wordt je goed op de hoogte gehouden en afspraken worden keurig nagekomen. De installatie van het PV systeem ging snel en vakkundig. Ook de administratieve afhandeling gaat probleemloos en vragen worden snel door Albert beantwoord via mail of telefonisch. Zeer tevreden met het geleverde werk. Zonneprofijt is een echte aanrader!
Lees meer
1 jaar geleden
Melis Geurts Avatar
Melis Geurts
Rond mei 2022 een offerte bij dit bedrijf aangevraagd voor zonnepanelen. Een duidelijke offerte ontvangen. Eind juli de panelen laten installeren. Alles tot volle tevredenheid verlopen. Een kabel trekken naar het dak en de installatie van de app gaf even een probleem maar dit werd allemaal vakkundig opgelost! Inmiddels al veel stroom opgewekt. Prima bedrijf, goede service en hulp!!
Lees meer
1 jaar geleden
Otto Verkerk Avatar
Otto Verkerk
Gisteren zonnepanelen laten plaatsen door Zonneprofijt uit Ermelo. Het offertetraject was soepel verlopen. Communicatie erg goed. Het plaatsen is zorgvuldig uitgevoerd. Zeer tevreden dat er ook nog vakmensen bestaan die de klant voorop stellen. Ga zo door, een prima bedrijf. Is zeker aan te bevelen.
Lees meer
2 jaar geleden
marcel compagner Avatar
marcel compagner
Goed advies gekregen, alles keurig en strak volgens afspraak geïnstalleerd. Correcte en eerlijke jongens die hard werken. We zijn erg blij met onze zonnepanelen, ik zal jullie zeker aanbevelen (ben ook door vrienden bij jullie terecht gekomen) Albert nogmaals bedankt.
Lees meer
2 jaar geleden
Monique Woudt Avatar
Monique Woudt
Na goed zoeken op Google terechtgekomen bij Zonneprofijt, wat een goede keuze is dit. Fantastisch geholpen door Albert Klaassen, goed, duidelijk en eerlijk advies. Panelen konden snel geplaatst worden en in no-time had Albert alles voor elkaar, echt top. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar eerlijke, betrouwbare en goede installateur met hart voor zijn werk!
Lees meer
2 jaar geleden
Bart Avatar
Bart
Absoluut een aanrader! Snelle en duidelijke communicatie, scherpe prijzen en goede service. De monteurs zijn vriendelijk en werken netjes, ze hebben zelfs op eigen initiatief een aantal gebroken dakpannen vervangen. Ga zo door Albert!
Lees meer
2 jaar geleden
Anton Grevengoed Avatar
Anton Grevengoed
De mannen van Zonneprofijt geven goed advies en werken nauwkeurig. Verder zijn ze ook erg prettig in de omgang. Al met al erg tevreden met dit bedrijf en het resultaat!
Lees meer
2 jaar geleden
media thumbnail 0
Marcel Bleeker Avatar
Marcel Bleeker
Na veel oriënteren en na het vergelijken van een aantal aanbiedingen de opdracht om 32 panelen te leveren en installeren bij Zonneprofijt geplaatst. Na een schouwing ter plaatse was de afspraak om te leggen snel gemaakt. Op de afgesproken dag zijn de panelen keurig geplaatst en rond 16.00 was de installatie in bedrijf inclusief monitoring via de App. Aanmelden als leverancier bij Liander en BTW teruggave is door Zonneprofijt geregeld. Een aanrader! (32 x Solarwatt 360 + Solaredge omvormer 3 fase).
Lees meer
2 jaar geleden
media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2media thumbnail 3media thumbnail 4