Locatie

Zonnepanelen in Weesp

Met zonnepanelen in Weesp bespaar je op je energiekosten, verhoog je de woningwaarde en draag je bij aan een duurzamer milieu met WattSlimmer’s deskundige installatie en advies.

Direct contact opnemen

Adviesgesprek aanvragen.

Ontvang vrijblijvend advies op eigen locatie.

Binnen 60 seconden geregeld!
Energiebesparing en milieubewustzijn

Zonnepanelen in Weesp kopen is een investering, maar je bespaart hiermee fors op je stroomkosten en je kunt er zelfs nog enkele jaren aan verdienen. Ook zonder de salderingsregeling blijven zonnepanelen interessant. De moderne panelen genereren een steeds hogere opbrengst en ze zijn voordelig(er) in prijs. In combinatie met een verwachte stijging van de energieprijzen en de btw-vrijstelling, is zonne-energie een slimme en financieel aantrekkelijke keuze, waarmee je je bovendien milieubewust toont.

Woningcorporaties

Zonnepanelen binnen 6 jaar terugverdienen

Zonnepanelen gaan minimaal 25 jaar mee. Met een terugverdientijd binnen 6 jaar zit je dus ruim aan de goede kant van de score. Er zijn voor zonnepanelen gunstige leningen en soms lokale regelingen. Je schaft de panelen bij WattSlimmer aan zonder betaling van btw op de aankoop en installatie, zodat jouw investering 21% lager uitvalt. Het Nationaal Warmtefonds helpt je met een energiebespaarlening om de panelen te financieren. Je betaalt geen afsluitkosten of bijkomende kosten over je lening (van maximaal € 27.000) en deze lening is renteloos als het verzamelinkomen onder de € 60.000 blijft.  Informeer naar de mogelijkheden of vraag het na bij onze ervaren duurzaamheidsadviseurs.

Onze werkwijze

Hoe we jou helpen

De aanvraag van zonnepanelen

Bel ons op 085-800 0850, chat met ons, of stuur een e-mail naar [email protected] voor advies over zonnepanelen.

Advies op locatie

Onze adviseur komt graag bij je langs of belt je op om je wensen te bespreken. Op basis daarvan ontvang je de best passende offerte voor jouw situatie.

Offerte op maat

Na het adviesgesprek en de evaluatie van de locatie sturen we je een offerte. Zodra je akkoord gaat, plannen we samen een afspraak voor de installatie van de zonnepanelen.

Planning

Zodra wij jouw akkoord op de offerte hebben ontvangen, plannen we samen met jou de installatie van jouw nieuwe zonnepanelen!

De dag van installatie

Vandaag is de dag, je zonnepanelen worden geplaatst. Binnen één dag installeren wij snel, vakkundig en veilig je zonnepanelen.

Cases

Airco oplossing voor de nieuwe woning van Laura en Stefan

Ontdek hun verduurzamingsreis

Cases

Albert & Renate verwarmen middels een hybride warmtepomp.

Ontdek hun verduurzamingsreis
Installatie

Gratis dakcheck en snelle, veilige installatie van jouw zonnepanelen

De opbrengst van zonnepanelen in Weesp wordt door diverse factoren beïnvloed. Onze expert kan je met een gratis dakcheck op maat adviseren over de beste plaatsing van de panelen. Daarbij wordt gekeken naar de hellingshoek van het dak, de oriëntatie ten opzichte van de zon en de eventuele obstakels die voor schaduwwerking zorgen. Tevens wordt de ruimte op het dak, de onderhoudsstaat en de draagkracht van het dak in de inspectie meegenomen.

De montage en de installatie van de zonnepanelen in Weesp vraagt slechts één dag werk. Onze ervaren, gecertificeerde installateurs zorgen voor een vakkundige en veilige aansluiting op het elektriciteitsnet en de plaatsing van een monitoringssysteem, zodat je met een te downloaden app op je smartphone of tablet de prestaties van je zonnepanelen direct na oplevering kunt volgen.

Nederlands best beoordeelde energie leverancier

4.9   110 Google reviews
Informatie

Zonnepanelen in Weesp met lagere stroomkosten en winst voor het milieu

Met zonnepanelen in Weesp word je voor een deel zelfvoorzienend in energie, met structureel lagere stroomkosten en winst voor het milieu. Het energielabel van je woning of kantoor gaat omhoog, evenals de waarde van je pand. De garantie op de installatiewerkzaamheden bedraagt 2 jaar. Op de producten wordt een fabrieksgarantie tussen de 10 en 25 jaar gegeven, afhankelijk van de fabrikant en het type paneel. Neem contact op met WattSlimmer en ontvang vrijblijvend advies op jouw eigen locatie.

Kennisbank

Veelgestelde vragen

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Ze vangen het zonlicht op met speciale cellen, fotovoltaïsche cellen genaamd die meestal van silicium zijn gemaakt. De gelijkstroom die wordt gegenereerd wordt met behulp van een omvormer omgezet in wisselstroom, dat door de meeste huishoudelijke apparaten en het elektriciteitsnet wordt gebruikt. Door zonnepanelen te gebruiken wek je zelf elektriciteit op en bespaar je flink op je stroomrekening.

Kun je subsidie voor zonnepanelen krijgen?

De rijksoverheid heeft verschillende financiële regelingen om de aankoop en het gebruik van zonnepanelen aantrekkelijker te maken. Dat zijn goedkoop geld lenen voor aankoop en installatie van panelen, geen btw op zonnepanelen, de salderingsregeling en subsidie voor gezamenlijk elektriciteit opwekken. Informeer naar de mogelijkheden of vraag het na bij onze adviseurs.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen?

De opbrengst van zonnepanelen wordt door verschillende factoren beïnvloed, zoals de locatie. Optimaal is plaatsing op het zuiden, zonder schaduwwerking van bomen of gebouwen. De kwaliteit en het type zonnepaneel zijn ook van invloed op de opbrengst. Onze experts kunnen je hierover deskundig en eerlijk adviseren. Gemiddeld is de jaarlijkse opbrengst circa € 700 (6 panelen), € 930 (8 panelen), € 1.160 (10 panelen), € 1.395 (12 panelen) of € 1.744 (15 panelen).

Wat is de salderingsregeling?

Jouw energieleverancier is wettelijk verplicht om een vergoeding te geven voor de elektriciteit die je met je zonnepanelen opwekt, niet direct gebruikt en teruglevert aan het net. De zonnestroom die je teruglevert wordt verrekend met je verbruik op andere momenten uit het elektriciteitsnet. Dit heet salderen. De salderingsregeling is door het kabinet verlengd tot 2025. Daarna moet de Eerste Kamer beslissen of er al dan niet een afbouw van de salderingsregeling komt.

Hoeveel kosten zonnepanelen?

De kosten van zonnepanelen zijn afhankelijk van het type en kwaliteit van het paneel, de capaciteit van het systeem en de installatie- en montagekosten. Wij geven op onze zonnepanelen pagina een prijsindicatie bij verschillende aantallen zonnepanelen. De aanschaf en installatie van 8 zonnepanelen kost bijvoorbeeld tussen de € 4.279 en € 6.079 en geeft een jaarlijkse opbrengst van circa € 930. Bij 15 zonnepanelen ligt de investering tussen € 6.919 en € 9.019 en is de jaarlijkse opbrengst ongeveer € 1.744.

Heb ik altijd een omvormer in huis nodig?

Nee, we installeren ook micro-omvormers van het merk Enphase. Deze bevinden zich direct achter het zonnepaneel. Er is hierdoor geen aparte omvormer in huis nodig.

Kennisbank

Ontdek hoe we jou kunnen helpen

Klantenservice voor zowel nieuwe als huidige klanten. Voor direct contact zijn wij op werkdagen beschikbaar via de chat van 08:30 tot 17:00.

  • Vrijblijvend advies op locatie
  • Van A tot Z ontzorging
  • Meest veelzijdige aanbod
  • Eén aanspreekpunt
Locaties

Andere locaties binnen Noord-Holland

We zijn actief in elke provincie van Nederland, waaronder Noord-Holland! Aan de rechterkant zie je een overzicht van alle plaatsen waar we al vele huishoudens hebben geholpen bij het zelf opwekken van energie.

Artikelen

Lees alles over zonnepanelen

Link
  • Financieel
  • Milieu
  • Zonnepanelen
Voorkom terugleverboetes met dynamische energiecontracten en batterijen

4 min. leestijd

Link
  • Financieel
  • Milieu
  • Zonnepanelen
Salderen met Zonnepanelen

3 min. leestijd