Locatie

Zonnepanelen in Bussum

Met zonnepanelen in Bussum biedt WattSlimmer niet alleen aanzienlijke energiebesparingen, maar verhoog je ook de waarde van je huis.

Direct contact opnemen

Adviesgesprek aanvragen.

Ontvang vrijblijvend advies op eigen locatie.

Binnen 60 seconden geregeld!
Zonnepanelen voor een duurzamere toekomst

Hoewel de (verdwijnende) salderingsregeling voordelig is voor bezitters van zonnepanelen, blijven de voordelen van zonne-energie onverminderd groot. Zonnepanelen in Bussum bieden nog altijd een aanzienlijke besparing op je energierekening doordat je zelf opgewekte stroom direct kunt gebruiken. Je bent veel minder afhankelijk van energieleveranciers en de stijgende energiekosten. Bovendien verhoog je de woningwaarde en verklein je je ecologische voetafdruk. Met zonnepanelen van WattSlimmer verdien je deze binnen 6 jaar terug.

Woningcorporaties

Vrijblijvend adviesgesprek en gratis dakcheck voor beste installatie panelen

Met de aanschaf en installatie van zonnepanelen in Bussum ben je bij de professionals van WattSlimmer aan het goede adres. In een vrijblijvend adviesgesprek verzamelen wij eerst informatie over jouw wensen en behoeften op het gebied van zonne-energie. Aan de hand van een gratis dakcheck bepaalt onze duurzaamheidsexpert de beste plaatsing van de panelen. Daarbij houdt hij rekening met de richting en helling van het dak, de schaduwval en de dakstructuur. Dit alles om het optimale rendement uit de zonnepanelen te halen.

Er wordt bekeken hoeveel ruimte er op het dak is voor het ideale aantal zonnepanelen en of het dak voldoende draagkracht heeft. De kabelroute en de beste aansluiting op de meterkast worden tevens meegenomen in de inspectie.

Onze werkwijze

Hoe we jou helpen

De aanvraag van zonnepanelen

Bel ons op 085-800 0850, chat met ons, of stuur een e-mail naar [email protected] voor advies over zonnepanelen.

Advies op locatie

Onze adviseur komt graag bij je langs of belt je op om je wensen te bespreken. Op basis daarvan ontvang je de best passende offerte voor jouw situatie.

Offerte op maat

Na het adviesgesprek en de evaluatie van de locatie sturen we je een offerte. Zodra je akkoord gaat, plannen we samen een afspraak voor de installatie van de zonnepanelen.

Planning

Zodra wij jouw akkoord op de offerte hebben ontvangen, plannen we samen met jou de installatie van jouw nieuwe zonnepanelen!

De dag van installatie

Vandaag is de dag, je zonnepanelen worden geplaatst. Binnen één dag installeren wij snel, vakkundig en veilig je zonnepanelen.

Cases

Airco oplossing voor de nieuwe woning van Laura en Stefan

Ontdek hun verduurzamingsreis

Cases

Albert & Renate verwarmen middels een hybride warmtepomp.

Ontdek hun verduurzamingsreis
Installatie

Installatie van A-kwaliteit zonnepanelen in één dag

De gecertificeerde installateurs van WattSlimmer bevestigen met grote precisie jouw zonnepanelen op de gemonteerde bevestigingsmaterialen en sluiten ze aan op de omvormer. Na de installatie wordt het systeem grondig gecontroleerd op een correcte werking. Onze specialist legt uit hoe je de prestaties van de panelen kunt monitoren en wat te doen bij eventuele storingen. Wij lossen snel en efficiënt een eventueel probleem op.

De installatie duurt slechts één dag. Je krijgt twee jaar garantie op de installatie van jouw hoogwaardige zonnepanelen in Bussum en een fabrieksgarantie van 10 tot 25 jaar (afhankelijk van de fabrikant en het type paneel) op de producten.

Nederlands best beoordeelde energie leverancier

4.9   110 Google reviews
Informatie

Zonnepanelen in Bussum met 0% btw en energiebespaarlening

De prijs-kwaliteitverhouding van zonnepanelen in Bussum wordt steeds beter. Enerzijds wordt de opbrengst per paneel steeds hoger, anderzijds wordt de prijs van de panelen steeds scherper. Tel daarbij op dat je geen btw hoeft te betalen over de aankoop en installatie van zonnepanelen. Dit scheelt je 21% op de investeringskosten. Daarnaast is de energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds als laagdrempelige financiering tot een bedrag van € 27.000 beschikbaar. Er zijn geen verborgen kosten en de rente is 0% als het verzamelinkomen onder de € 60.000 blijft. Bespaar op je energielast, zet een stap voor een duurzaam milieu en kies ook voor zonnepanelen in Bussum.

Kennisbank

Veelgestelde vragen

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Ze vangen het zonlicht op met speciale cellen, fotovoltaïsche cellen genaamd die meestal van silicium zijn gemaakt. De gelijkstroom die wordt gegenereerd wordt met behulp van een omvormer omgezet in wisselstroom, dat door de meeste huishoudelijke apparaten en het elektriciteitsnet wordt gebruikt. Door zonnepanelen te gebruiken wek je zelf elektriciteit op en bespaar je flink op je stroomrekening.

Kun je subsidie voor zonnepanelen krijgen?

De rijksoverheid heeft verschillende financiële regelingen om de aankoop en het gebruik van zonnepanelen aantrekkelijker te maken. Dat zijn goedkoop geld lenen voor aankoop en installatie van panelen, geen btw op zonnepanelen, de salderingsregeling en subsidie voor gezamenlijk elektriciteit opwekken. Informeer naar de mogelijkheden of vraag het na bij onze adviseurs.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen?

De opbrengst van zonnepanelen wordt door verschillende factoren beïnvloed, zoals de locatie. Optimaal is plaatsing op het zuiden, zonder schaduwwerking van bomen of gebouwen. De kwaliteit en het type zonnepaneel zijn ook van invloed op de opbrengst. Onze experts kunnen je hierover deskundig en eerlijk adviseren. Gemiddeld is de jaarlijkse opbrengst circa € 700 (6 panelen), € 930 (8 panelen), € 1.160 (10 panelen), € 1.395 (12 panelen) of € 1.744 (15 panelen).

Wat is de salderingsregeling?

Jouw energieleverancier is wettelijk verplicht om een vergoeding te geven voor de elektriciteit die je met je zonnepanelen opwekt, niet direct gebruikt en teruglevert aan het net. De zonnestroom die je teruglevert wordt verrekend met je verbruik op andere momenten uit het elektriciteitsnet. Dit heet salderen. De salderingsregeling is door het kabinet verlengd tot 2025. Daarna moet de Eerste Kamer beslissen of er al dan niet een afbouw van de salderingsregeling komt.

Hoeveel kosten zonnepanelen?

De kosten van zonnepanelen zijn afhankelijk van het type en kwaliteit van het paneel, de capaciteit van het systeem en de installatie- en montagekosten. Wij geven op onze zonnepanelen pagina een prijsindicatie bij verschillende aantallen zonnepanelen. De aanschaf en installatie van 8 zonnepanelen kost bijvoorbeeld tussen de € 4.279 en € 6.079 en geeft een jaarlijkse opbrengst van circa € 930. Bij 15 zonnepanelen ligt de investering tussen € 6.919 en € 9.019 en is de jaarlijkse opbrengst ongeveer € 1.744.

Heb ik altijd een omvormer in huis nodig?

Nee, we installeren ook micro-omvormers van het merk Enphase. Deze bevinden zich direct achter het zonnepaneel. Er is hierdoor geen aparte omvormer in huis nodig.

Kennisbank

Ontdek hoe we jou kunnen helpen

Klantenservice voor zowel nieuwe als huidige klanten. Voor direct contact zijn wij op werkdagen beschikbaar via de chat van 08:30 tot 17:00.

  • Vrijblijvend advies op locatie
  • Van A tot Z ontzorging
  • Meest veelzijdige aanbod
  • Eén aanspreekpunt
Locaties

Andere locaties binnen Noord-Holland

We zijn actief in elke provincie van Nederland, waaronder Noord-Holland! Aan de rechterkant zie je een overzicht van alle plaatsen waar we al vele huishoudens hebben geholpen bij het zelf opwekken van energie.

Artikelen

Lees alles over zonnepanelen

Link
  • Financieel
  • Milieu
  • Zonnepanelen
Voorkom terugleverboetes met dynamische energiecontracten en batterijen

4 min. leestijd

Link
  • Financieel
  • Milieu
  • Zonnepanelen
Salderen met Zonnepanelen

3 min. leestijd