Locatie

Zonnepanelen in IJsselmuiden

Kies voor zonnepanelen in IJsselmuiden en start met besparen op je energierekening met WattSlimmer, jouw partner in duurzame energieoplossingen.

Direct contact opnemen

Adviesgesprek aanvragen.

Ontvang vrijblijvend advies op eigen locatie.

Binnen 60 seconden geregeld!
Duurzaam investeren

Van alle mogelijkheden om duurzaam te investeren in je woning of kantoorpand, levert de aanschaf en installatie van zonnepanelen in IJsselmuiden de komende jaren nog altijd het hoogste rendement op.  Zonnepanelen zijn de meest winstgevende optie, ook al is de salderingsregeling eindig. Het levert je meer op dan het installeren van een warmtepomp of het isoleren van je huis. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij WattSlimmer en laat je deskundig informeren over alle voordelen.

Woningcorporaties

Vlotte en veilige installatie van jouw zonnepanelen

Voordat je investeert in zonnepanelen in IJsselmuiden is het van belang om te weten of je dak geschikt is voor de installatie. WattSlimmer verricht als erkende installateur een gratis dakcheck. Factoren als de dakhelling, de oriëntatie ten opzichte van de zon en eventuele schaduw van omliggende objecten worden in de analyse meegenomen. Ook wordt bekeken of je dak sterk genoeg is om de zonnepanelen te dragen en hoeveel ruimte je hebt voor het optimale aantal panelen.

Onze gecertificeerde, ervaren monteurs zorgen binnen een dag voor een vlotte en veilige installatie van de panelen. Ze worden aangesloten op het elektriciteitsnet en voorzien van een monitoringssysteem, zodat je direct op dag één de prestaties kunt meten.

Onze werkwijze

Hoe we jou helpen

De aanvraag van zonnepanelen

Bel ons op 085-800 0850, chat met ons, of stuur een e-mail naar [email protected] voor advies over zonnepanelen.

Advies op locatie

Onze adviseur komt graag bij je langs of belt je op om je wensen te bespreken. Op basis daarvan ontvang je de best passende offerte voor jouw situatie.

Offerte op maat

Na het adviesgesprek en de evaluatie van de locatie sturen we je een offerte. Zodra je akkoord gaat, plannen we samen een afspraak voor de installatie van de zonnepanelen.

Planning

Zodra wij jouw akkoord op de offerte hebben ontvangen, plannen we samen met jou de installatie van jouw nieuwe zonnepanelen!

De dag van installatie

Vandaag is de dag, je zonnepanelen worden geplaatst. Binnen één dag installeren wij snel, vakkundig en veilig je zonnepanelen.

Cases

Airco oplossing voor de nieuwe woning van Laura en Stefan

Ontdek hun verduurzamingsreis

Cases

Albert & Renate verwarmen middels een hybride warmtepomp.

Ontdek hun verduurzamingsreis
Installatie

Rendement van zonnepanelen neemt om meerdere redenen toe

Het rendement op zonnepanelen in de gemeente IJsselmuiden neemt om meerdere redenen toe. De kwaliteit van de producten wordt steeds beter, de prijs steeds aantrekkelijker en aan de andere kant wordt de komende jaren een verdere stijging van de energiekosten verwacht. Dan is het fijn dat je zelf invloed kunt uitoefenen op je energiekosten. Met zonnepanelen geniet je tijdens zonuren van gratis stroom en verlaag je je maandelijkse energierekening.

De rijksoverheid steekt een handje bij met de afschaffing van btw op de koop en installatie van zonnepanelen. Dit scheelt je 21% aan kosten. Het Nationaal Warmtefonds maakt het mogelijk dat iedereen zijn woning kan verduurzamen met een energiebespaarlening. De rente is 0% als het verzamelinkomen onder de € 60.000 blijft. Je kunt maximaal € 27.000 laten financieren.

Nederlands best beoordeelde energie leverancier

4.9   110 Google reviews
Informatie

Vrijblijvend advies over zonnepanelen in IJsselmuiden

Dankzij alle voordelen is een terugverdientijd binnen 6 jaar nog altijd een realistisch doel. Het is afhankelijk van het aantal zonnepanelen, de locatie van het dak en de gekozen omvormer. WattSlimmer kan je hierover in een vrijblijvend adviesgesprek op maat adviseren. Je krijgt twee jaar garantie op de installatiewerkzaamheden en een lange fabrieksgarantie. De panelen vragen geen onderhoud. Om meer opbrengst te halen, adviseren wij ze om ze niet schoon te maken.

Kennisbank

Veelgestelde vragen

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Ze vangen het zonlicht op met speciale cellen, fotovoltaïsche cellen genaamd die meestal van silicium zijn gemaakt. De gelijkstroom die wordt gegenereerd wordt met behulp van een omvormer omgezet in wisselstroom, dat door de meeste huishoudelijke apparaten en het elektriciteitsnet wordt gebruikt. Door zonnepanelen te gebruiken wek je zelf elektriciteit op en bespaar je flink op je stroomrekening.

Kun je subsidie voor zonnepanelen krijgen?

De rijksoverheid heeft verschillende financiële regelingen om de aankoop en het gebruik van zonnepanelen aantrekkelijker te maken. Dat zijn goedkoop geld lenen voor aankoop en installatie van panelen, geen btw op zonnepanelen, de salderingsregeling en subsidie voor gezamenlijk elektriciteit opwekken. Informeer naar de mogelijkheden of vraag het na bij onze adviseurs.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen?

De opbrengst van zonnepanelen wordt door verschillende factoren beïnvloed, zoals de locatie. Optimaal is plaatsing op het zuiden, zonder schaduwwerking van bomen of gebouwen. De kwaliteit en het type zonnepaneel zijn ook van invloed op de opbrengst. Onze experts kunnen je hierover deskundig en eerlijk adviseren. Gemiddeld is de jaarlijkse opbrengst circa € 700 (6 panelen), € 930 (8 panelen), € 1.160 (10 panelen), € 1.395 (12 panelen) of € 1.744 (15 panelen).

Wat is de salderingsregeling?

Jouw energieleverancier is wettelijk verplicht om een vergoeding te geven voor de elektriciteit die je met je zonnepanelen opwekt, niet direct gebruikt en teruglevert aan het net. De zonnestroom die je teruglevert wordt verrekend met je verbruik op andere momenten uit het elektriciteitsnet. Dit heet salderen. De salderingsregeling is door het kabinet verlengd tot 2025. Daarna moet de Eerste Kamer beslissen of er al dan niet een afbouw van de salderingsregeling komt.

Hoeveel kosten zonnepanelen?

De kosten van zonnepanelen zijn afhankelijk van het type en kwaliteit van het paneel, de capaciteit van het systeem en de installatie- en montagekosten. Wij geven op onze zonnepanelen pagina een prijsindicatie bij verschillende aantallen zonnepanelen. De aanschaf en installatie van 8 zonnepanelen kost bijvoorbeeld tussen de € 4.279 en € 6.079 en geeft een jaarlijkse opbrengst van circa € 930. Bij 15 zonnepanelen ligt de investering tussen € 6.919 en € 9.019 en is de jaarlijkse opbrengst ongeveer € 1.744.

Heb ik altijd een omvormer in huis nodig?

Nee, we installeren ook micro-omvormers van het merk Enphase. Deze bevinden zich direct achter het zonnepaneel. Er is hierdoor geen aparte omvormer in huis nodig.

Kennisbank

Ontdek hoe we jou kunnen helpen

Klantenservice voor zowel nieuwe als huidige klanten. Voor direct contact zijn wij op werkdagen beschikbaar via de chat van 08:30 tot 17:00.

  • Vrijblijvend advies op locatie
  • Van A tot Z ontzorging
  • Meest veelzijdige aanbod
  • Eén aanspreekpunt
Locaties

Andere locaties binnen Overijssel

We zijn actief in elke provincie van Nederland, waaronder Overijssel! Aan de rechterkant zie je een overzicht van alle plaatsen waar we al vele huishoudens hebben geholpen bij het zelf opwekken van energie.

Artikelen

Lees alles over zonnepanelen

Link
  • Financieel
  • Milieu
  • Zonnepanelen
Voorkom terugleverboetes met dynamische energiecontracten en batterijen

4 min. leestijd

Link
  • Financieel
  • Milieu
  • Zonnepanelen
Salderen met Zonnepanelen

3 min. leestijd