Locatie

Zonnepanelen in Deventer

Zelf energie opwekken was nog nooit zo makkelijk.

Direct contact opnemen

Adviesgesprek aanvragen.

Ontvang vrijblijvend advies op eigen locatie.

Binnen 60 seconden geregeld!
Zonnepanelen in deventer zijn populair
Groene energieopwekking

Ben je op zoek naar een deskundige en betrouwbare installateur van zonnepanelen in Deventer? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met de duurzaamheidsspecialisten van WattSlimmer bij jou op locatie. Dat is online binnen een minuutje geregeld. Onze vakbekwame adviseur komt graag langs voor een advies op maat. Het is jouw eerste stap op weg naar groene energieopwekking met winst voor het milieu én voor jouw portemonnee. Met duurzame zonnepanelen bespaar je maandelijks aanzienlijk op je energierekening en je woning wordt meer waard.

Woningcorporaties

Indirecte subsidie: geen btw-heffing en interessante energiebespaarlening

Met zonnepanelen in Deventer gaat je stroomrekening behoorlijk omlaag. De energie die je zelf opwekt, hoef je niet te betalen aan je energieleverancier. Er is geen directe subsidie voor aanschaf van panelen, maar wel indirecte subsidie in de vorm van afgeschafte btw-heffing op zonne-energie. De btw bedraagt 0%. Daarnaast blijft de gunstige salderingsregeling vooralsnog van kracht en is er een aantrekkelijke energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds. Deze lening is zonder verborgen kosten en is zelfs renteloos als het verzamelinkomen onder de € 60.000 blijft. Ook daarboven zijn de rentetarieven nog altijd interessant voor de aankoop van hoogwaardige zonnepanelen.

Onze werkwijze

Hoe we jou helpen

De aanvraag

Heeft u advies nodig over zonnepanelen? Bel 085-800 0850, chat met ons, of mail naar [email protected].

Advies op locatie

Onze adviseur komt graag bij je langs of bespreekt je wensen telefonisch, zodat je de meest geschikte offerte ontvangt voor jouw situatie.

Offerte op maat

Na het adviesgesprek en de locatie-evaluatie sturen we je een offerte. Wanneer je akkoord gaat, maken we een afspraak voor de installatie van de zonnepanelen.

Een datum plannen

Zodra je de offerte hebt goedgekeurd, zullen we in overleg met jou een datum voor de installatie van jouw nieuwe zonnepanelen plannen!

De installatie

Het is zover, je zonnepanelen worden geïnstalleerd. Wij zorgen ervoor dat je zonnepanelen binnen één dag snel, vakkundig en veilig worden geplaatst.

Cases

Airco oplossing voor de nieuwe woning van Laura en Stefan

Ontdek hun verduurzamingsreis

Cases

Albert & Renate verwarmen middels een hybride warmtepomp.

Ontdek hun verduurzamingsreis
Installatie

Zonnepanelen installateur in Deventer monteert ook een monitoringssysteem

Alle vakkundige installateurs van WattSlimmer zijn gecertificeerd (InstallQ) en aangesloten bij de brancheorganisatie Techniek Nederland. De zonnepanelen worden vakkundig en veilig gemonteerd, volgens de geldende normen en eisen. Onze zonnepanelen installateur in Deventer plaatst de hoogwaardige panelen, sluiten ze aan op het elektriciteitsnet en installeren het monitoringssysteem, zodat je het verbruik en rendement van de panelen kunt bekijken en bijhouden.

De omvormer wordt verbonden aan het internet. WattSlimmer heeft een handige app die je eenvoudig op je smartphone of tablet kunt installeren. Je kunt zowel met een omvormer van Growatt als Enphase de opbrengst van de zonnepanelen bekijken.

Nederlands best beoordeelde energie leverancier

4.9   110 Google reviews
Informatie

Doe de gratis dakcheck voor zonnepanelen in Deventer

Wil je weten of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Ga op onze website naar de gratis dakcheck. Na invulling van jouw gegevens nemen wij snel contact op en plannen een inspectie op locatie in. Dit is van belang om een optimaal rendement van de te installeren zonnepanelen te realiseren. Onze ervaren adviseur kijkt onder meer naar de woning, de hoeveelheid dakvlakken voor de panelen, de verschillende hellingshoeken en de schaduwobjecten als bomen en grote gebouwen.

WattSlimmer geeft twee jaar garantie op de installatiewerkzaamheden. Je krijgt ook fabrieksgarantie die afhankelijk van het type paneel en de fabrikant tussen de 10 en 25 jaar ligt. Onze deskundige adviseurs kunnen je hier alles over vertellen. Neem contact op voor zonnepanelen in Deventer en laat de zon maar schijnen.

Kennisbank

Veelgestelde vragen

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Ze vangen het zonlicht op met speciale cellen, fotovoltaïsche cellen genaamd die meestal van silicium zijn gemaakt. De gelijkstroom die wordt gegenereerd wordt met behulp van een omvormer omgezet in wisselstroom, dat door de meeste huishoudelijke apparaten en het elektriciteitsnet wordt gebruikt. Door zonnepanelen te gebruiken wek je zelf elektriciteit op en bespaar je flink op je stroomrekening.

Kun je subsidie voor zonnepanelen krijgen?

De rijksoverheid heeft verschillende financiële regelingen om de aankoop en het gebruik van zonnepanelen aantrekkelijker te maken. Dat zijn goedkoop geld lenen voor aankoop en installatie van panelen, geen btw op zonnepanelen, de salderingsregeling en subsidie voor gezamenlijk elektriciteit opwekken. Informeer naar de mogelijkheden of vraag het na bij onze adviseurs.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen?

De opbrengst van zonnepanelen wordt door verschillende factoren beïnvloed, zoals de locatie. Optimaal is plaatsing op het zuiden, zonder schaduwwerking van bomen of gebouwen. De kwaliteit en het type zonnepaneel zijn ook van invloed op de opbrengst. Onze experts kunnen je hierover deskundig en eerlijk adviseren. Gemiddeld is de jaarlijkse opbrengst circa € 700 (6 panelen), € 930 (8 panelen), € 1.160 (10 panelen), € 1.395 (12 panelen) of € 1.744 (15 panelen).

Wat is de salderingsregeling?

Jouw energieleverancier is wettelijk verplicht om een vergoeding te geven voor de elektriciteit die je met je zonnepanelen opwekt, niet direct gebruikt en teruglevert aan het net. De zonnestroom die je teruglevert wordt verrekend met je verbruik op andere momenten uit het elektriciteitsnet. Dit heet salderen. De salderingsregeling is door het kabinet verlengd tot 2025. Daarna moet de Eerste Kamer beslissen of er al dan niet een afbouw van de salderingsregeling komt.

Hoeveel kosten zonnepanelen?

De kosten van zonnepanelen zijn afhankelijk van het type en kwaliteit van het paneel, de capaciteit van het systeem en de installatie- en montagekosten. Wij geven op onze zonnepanelen pagina een prijsindicatie bij verschillende aantallen zonnepanelen. De aanschaf en installatie van 8 zonnepanelen kost bijvoorbeeld tussen de € 4.279 en € 6.079 en geeft een jaarlijkse opbrengst van circa € 930. Bij 15 zonnepanelen ligt de investering tussen € 6.919 en € 9.019 en is de jaarlijkse opbrengst ongeveer € 1.744.

Heb ik altijd een omvormer in huis nodig?

Nee, we installeren ook micro-omvormers van het merk Enphase. Deze bevinden zich direct achter het zonnepaneel. Er is hierdoor geen aparte omvormer in huis nodig.

Kennisbank

Ontdek hoe we jou kunnen helpen

Klantenservice voor zowel nieuwe als huidige klanten. Voor direct contact zijn wij op werkdagen beschikbaar via de chat van 08:30 tot 17:00.

  • Vrijblijvend advies op locatie
  • Van A tot Z ontzorging
  • Meest veelzijdige aanbod
  • Eén aanspreekpunt
Locaties

Andere locaties binnen Overijssel

Wij zijn actief in elke provincie van Nederland, ook in Overijssel! Aan de rechterkant vind je een overzicht van alle woonplaatsen waar we al vele huishoudens hebben geholpen bij het zelf opwekken van energie.

Artikelen

Lees alles over zonnepanelen

Link
  • Financieel
  • Milieu
  • Zonnepanelen
Voorkom terugleverboetes met dynamische energiecontracten en batterijen

4 min. leestijd

Link
  • Financieel
  • Milieu
  • Zonnepanelen
Salderen met Zonnepanelen

3 min. leestijd