Locatie

Zonnepanelen in Zeewolde

Investeer in zonnepanelen in Zeewolde en geniet van duurzame energie en kostenbesparing met de expertise van WattSlimmer.

Direct contact opnemen

Adviesgesprek aanvragen.

Ontvang vrijblijvend advies op eigen locatie.

Binnen 60 seconden geregeld!
Profiteer van duurzame energie

Investeren in zonnepanelen in Zeewolde is een slimme keuze. Met een eenmalige uitgave profiteer je jarenlang van gratis zonne-energie, zonder verdere kosten. Sterker nog, het levert je pure winst op. Winst in de vorm van een aanzienlijk lagere energierekening en winst voor het milieu, omdat je hiermee de CO2-uitstoot beperkt. Je maakt je bovendien minder afhankelijk van fossiele brandstoffen en de onzekere energiemarkt. Laat je deskundig adviseren door WattSlimmer en pak je voordelen.

Woningcorporaties

Subsidie: geen btw, energiebespaarlening en duurzaamheidslening gemeente

Zonnepanelen zijn ook rendabel zonder salderingsregeling. De combinatie van de energieprijzen en de grote hoeveelheid zonuren in Nederland zorgt ervoor dat je zonnepanelen in Zeewolde binnen 6 jaar kunt terugverdienen. De situatie in onze buurlanden Duitsland en België laat zien dat een mogelijke afschaffing van de salderingsregeling in de toekomst niet ten koste gaat van de populariteit van zonnepanelen. Een snelle terugverdientijd is nog altijd mogelijk.

Bovendien profiteer je van indirecte subsidiemogelijkheden. Zo heeft de rijksoverheid per 1 januari 2023 de btw op de aanschaf en installatie van zonnepanelen afgeschaft, zodat je minder geld uitgeeft aan deze duurzaamheidsmaatregel. Daarnaast kun je voor zonnepanelen in Zeewolde gebruikmaken van de energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds. Bij een verzamelinkomen onder de € 60.000 is deze lening rentevrij. De gemeente Zeewolde heeft zelf ook een duurzaamheidslening met gunstige voorwaarden.

Onze werkwijze

Hoe we jou helpen

De aanvraag van zonnepanelen

Bel ons op 085-800 0850, chat met ons, of stuur een e-mail naar [email protected] voor advies over zonnepanelen.

Advies op locatie

Onze adviseur komt graag bij je langs of belt je op om je wensen te bespreken. Op basis daarvan ontvang je de best passende offerte voor jouw situatie.

Offerte op maat

Na het adviesgesprek en de evaluatie van de locatie sturen we je een offerte. Zodra je akkoord gaat, plannen we samen een afspraak voor de installatie van de zonnepanelen.

Planning

Zodra wij jouw akkoord op de offerte hebben ontvangen, plannen we samen met jou de installatie van jouw nieuwe zonnepanelen!

De dag van installatie

Vandaag is de dag, je zonnepanelen worden geplaatst. Binnen één dag installeren wij snel, vakkundig en veilig je zonnepanelen.

Cases

Airco oplossing voor de nieuwe woning van Laura en Stefan

Ontdek hun verduurzamingsreis

Cases

Albert & Renate verwarmen middels een hybride warmtepomp.

Ontdek hun verduurzamingsreis
Installatie

Zonnepanelen installateur in Zeewolde verricht gratis dakcheck

WattSlimmer is jouw deskundige, betrokken en betrouwbare partner in duurzaamheidsoplossingen voor jouw woning of kantoor. Onze installateurs zijn gecertificeerd en ervaren. Vraag een gratis dakcheck aan en onze zonnepanelen installateur in Zeewolde komt langs voor een dakinspectie. Onze expert kijkt naar de dakoriëntatie, de dakhelling, de schaduwval van obstakels als bomen en gebouwen, de beschikbare ruimte op het dak en de onderhoudsstaat en draagkracht van het dak. Verder wordt de kabelroute bekeken en de mogelijkheden om de zonnepanelen op de meterkast aan te sluiten.

Nederlands best beoordeelde energie leverancier

4.9   110 Google reviews
Informatie

Zonnepanelen in Zeewolde met installatie- en fabrieksgarantie

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij WattSlimmer. Je kunt ons bellen, mailen of met ons chatten. Op basis van jouw wensen en de locatiebeoordeling krijg je een scherpe offerte op maat. Na jouw akkoord zorgen wij voor een vakkundige en veilige montage en installatie van jouw zonnepanelen in Zeewolde. Ze worden binnen één dag gebruiksklaar opgeleverd, waarbij je dankzij het aangesloten monitoringssysteem direct de prestaties van de zonnepanelen via een app op je smartphone of tablet kunt bekijken. WattSlimmer geeft twee jaar garantie op de installatiewerkzaamheden. Daarnaast krijg je een lange fabrieksgarantie op de producten.

Kennisbank

Veelgestelde vragen

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Ze vangen het zonlicht op met speciale cellen, fotovoltaïsche cellen genaamd die meestal van silicium zijn gemaakt. De gelijkstroom die wordt gegenereerd wordt met behulp van een omvormer omgezet in wisselstroom, dat door de meeste huishoudelijke apparaten en het elektriciteitsnet wordt gebruikt. Door zonnepanelen te gebruiken wek je zelf elektriciteit op en bespaar je flink op je stroomrekening.

Kun je subsidie voor zonnepanelen krijgen?

De rijksoverheid heeft verschillende financiële regelingen om de aankoop en het gebruik van zonnepanelen aantrekkelijker te maken. Dat zijn goedkoop geld lenen voor aankoop en installatie van panelen, geen btw op zonnepanelen, de salderingsregeling en subsidie voor gezamenlijk elektriciteit opwekken. Informeer naar de mogelijkheden of vraag het na bij onze adviseurs.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen?

De opbrengst van zonnepanelen wordt door verschillende factoren beïnvloed, zoals de locatie. Optimaal is plaatsing op het zuiden, zonder schaduwwerking van bomen of gebouwen. De kwaliteit en het type zonnepaneel zijn ook van invloed op de opbrengst. Onze experts kunnen je hierover deskundig en eerlijk adviseren. Gemiddeld is de jaarlijkse opbrengst circa € 700 (6 panelen), € 930 (8 panelen), € 1.160 (10 panelen), € 1.395 (12 panelen) of € 1.744 (15 panelen).

Wat is de salderingsregeling?

Jouw energieleverancier is wettelijk verplicht om een vergoeding te geven voor de elektriciteit die je met je zonnepanelen opwekt, niet direct gebruikt en teruglevert aan het net. De zonnestroom die je teruglevert wordt verrekend met je verbruik op andere momenten uit het elektriciteitsnet. Dit heet salderen. De salderingsregeling is door het kabinet verlengd tot 2025. Daarna moet de Eerste Kamer beslissen of er al dan niet een afbouw van de salderingsregeling komt.

Hoeveel kosten zonnepanelen?

De kosten van zonnepanelen zijn afhankelijk van het type en kwaliteit van het paneel, de capaciteit van het systeem en de installatie- en montagekosten. Wij geven op onze zonnepanelen pagina een prijsindicatie bij verschillende aantallen zonnepanelen. De aanschaf en installatie van 8 zonnepanelen kost bijvoorbeeld tussen de € 4.279 en € 6.079 en geeft een jaarlijkse opbrengst van circa € 930. Bij 15 zonnepanelen ligt de investering tussen € 6.919 en € 9.019 en is de jaarlijkse opbrengst ongeveer € 1.744.

Heb ik altijd een omvormer in huis nodig?

Nee, we installeren ook micro-omvormers van het merk Enphase. Deze bevinden zich direct achter het zonnepaneel. Er is hierdoor geen aparte omvormer in huis nodig.

Kennisbank

Ontdek hoe we jou kunnen helpen

Klantenservice voor zowel nieuwe als huidige klanten. Voor direct contact zijn wij op werkdagen beschikbaar via de chat van 08:30 tot 17:00.

  • Vrijblijvend advies op locatie
  • Van A tot Z ontzorging
  • Meest veelzijdige aanbod
  • Eén aanspreekpunt
Locaties

Andere locaties binnen Flevoland

We zijn actief in elke provincie van Nederland, waaronder Flevoland! Aan de rechterkant zie je een overzicht van alle plaatsen waar we al vele huishoudens hebben geholpen bij het zelf opwekken van energie.

Artikelen

Lees alles over zonnepanelen

Link
  • Financieel
  • Milieu
  • Zonnepanelen
Voorkom terugleverboetes met dynamische energiecontracten en batterijen

4 min. leestijd

Link
  • Financieel
  • Milieu
  • Zonnepanelen
Salderen met Zonnepanelen

3 min. leestijd