Locatie

Zonnepanelen in Ermelo

Zelf energie opwekken was nog nooit zo makkelijk.

Vraag een adviesgesprek aan

Adviesgesprek aanvragen.

Ontvang vrijblijvend advies op eigen locatie.

Binnen 60 seconden geregeld!
Zonnepanelen in ermelo voor op de lege daken
Zelf energie opwekken

Wil je genieten van schone, pure energie en je stroomrekening fors omlaag brengen? Met de aankoop en installatie van zonnepanelen in Ermelo help je de uitstoot van broeikasgassen tegen te gaan en maak je je minder afhankelijk van fossiele brandstoffen. En de daarbij komende sterk wisselende energieprijzen. WattSlimmer is in Ermelo dé specialist in zonnepanelen. Onze vakkundige, gecertificeerde installateurs plaatsen de panelen in één dag, zodat je snel milieu- en financiële winst boekt.

Zonnepanelen Almere
Woningcorporaties

Snelle terugverdientijd en aantrekkelijke lening voor zonnepanelen

De terugverdientijd van zonnepanelen in Ermelo ligt, afhankelijk van de locatie en ligging, tussen de 3 en 6 jaar. Bij 6 panelen heb je een gemiddelde opbrengst van € 700 per jaar, bij 10 panelen € 1.160 per jaar. Daarnaast profiteer je van enkele financiële voordelen. Zo is de btw op zonnepanelen door de overheid op 0% gesteld. Je betaalt dus geen btw. Bovendien levert de salderingsregeling je voordeel op.

Je kunt bij het Nationaal Warmtefonds aantrekkelijk lenen om zonnepanelen aan te kunnen schaffen. Hiervoor is een speciale energiebespaarlening beschikbaar. Je kunt tot een bedrag van € 27.000 lenen. Als het verzamelinkomen minder dan € 60.000 bedraagt, wordt er géén rente over deze laagdrempelige financiering zonder verborgen kosten gerekend.

Onze werkwijze

Hoe we jou helpen

De aanvraag

Neem telefonisch (085-800 0850), per chat of via e-mail ([email protected]) contact met ons op voor een adviesaanvraag voor zonnepanelen.

Advies op locatie

Onze adviseur kan je persoonlijk bezoeken of telefonisch je wensen doornemen, waarna je een op maat gemaakte offerte krijgt.

Offerte en afspraak

Na het adviesgesprek en de locatiebeoordeling ontvang je van ons een offerte. Bij goedkeuring plannen we samen een afspraak voor de installatie van de zonnepanelen.

Planning na akkoord

Als we jouw akkoord op de offerte hebben ontvangen, maken we samen met jou een afspraak voor de installatie van de zonnepanelen!

De installatie dag

Vandaag is de grote dag, je ontvangt je zonnepanelen. Binnen een dag installeren wij snel, vakkundig en veilig je zonnepanelen.

Cases

Airco oplossing voor de nieuwe woning van Laura en Stefan

Ontdek hun verduurzamingsreis

Cases

Albert & Renate verwarmen middels een hybride warmtepomp.

Ontdek hun verduurzamingsreis
Installatie

Gratis dakcheck door deskundige zonnepanelen installateur in Ermelo

Is jouw dak geschikt voor zonnepanelen in Ermelo? WattSlimmer kan op afstand jouw dak inmeten met een geavanceerd programma, maar natuurlijk ook bij jou langskomen om te beoordelen of er op het dak van jouw woning of bijgebouw zonnepanelen kunnen worden geplaatst. Doe online een gratis dakcheck en wij nemen contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze zonnepanelen installateur in Ermelo bekijkt bij de dakinspectie ook de kabelroute en de mogelijkheden voor aansluiting van de zonnepanelen op de meterkast. Het aantal panelen wordt afgesproken voor een optimaal rendement uit de zonne-energie.

Nederlands best beoordeelde energie leverancier

5.0   109 Google reviews
Informatie

Met handige app rendement zonnepanelen in Ermelo bijhouden

Onze gecertificeerde monteur (met InstallQ-erkenning) zorgt voor een vakkundige en veilige plaatsing van de zonnepanelen, inclusief de aansluiting op het stroomnet en de installatie van een innovatief monitoringssysteem, waarmee je het rendement van de panelen kunt inzien. WattSlimmer heeft hiervoor een handige app ontwikkeld, die je eenvoudig op je smartphone of tablet kunt downloaden.

Je krijgt twee jaar garantie op de installatie van de zonnepanelen en een fabrieksgarantie die tussen de 10 en 25 jaar ligt, afhankelijk van de fabrikant en het type panelen. Wil je all ins en outs weten over zonnepanelen in Ermelo? Neem contact op met onze deskundige klantenservice die je graag helpt.

Kennisbank

Veelgestelde vragen

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Ze vangen het zonlicht op met speciale cellen, fotovoltaïsche cellen genaamd die meestal van silicium zijn gemaakt. De gelijkstroom die wordt gegenereerd wordt met behulp van een omvormer omgezet in wisselstroom, dat door de meeste huishoudelijke apparaten en het elektriciteitsnet wordt gebruikt. Door zonnepanelen te gebruiken wek je zelf elektriciteit op en bespaar je flink op je stroomrekening.

Kun je subsidie voor zonnepanelen krijgen?

De rijksoverheid heeft verschillende financiële regelingen om de aankoop en het gebruik van zonnepanelen aantrekkelijker te maken. Dat zijn goedkoop geld lenen voor aankoop en installatie van panelen, geen btw op zonnepanelen, de salderingsregeling en subsidie voor gezamenlijk elektriciteit opwekken. Informeer naar de mogelijkheden of vraag het na bij onze adviseurs.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen?

De opbrengst van zonnepanelen wordt door verschillende factoren beïnvloed, zoals de locatie. Optimaal is plaatsing op het zuiden, zonder schaduwwerking van bomen of gebouwen. De kwaliteit en het type zonnepaneel zijn ook van invloed op de opbrengst. Onze experts kunnen je hierover deskundig en eerlijk adviseren. Gemiddeld is de jaarlijkse opbrengst circa € 700 (6 panelen), € 930 (8 panelen), € 1.160 (10 panelen), € 1.395 (12 panelen) of € 1.744 (15 panelen).

Wat is de salderingsregeling?

Jouw energieleverancier is wettelijk verplicht om een vergoeding te geven voor de elektriciteit die je met je zonnepanelen opwekt, niet direct gebruikt en teruglevert aan het net. De zonnestroom die je teruglevert wordt verrekend met je verbruik op andere momenten uit het elektriciteitsnet. Dit heet salderen. De salderingsregeling is door het kabinet verlengd tot 2025. Daarna moet de Eerste Kamer beslissen of er al dan niet een afbouw van de salderingsregeling komt.

Hoeveel kosten zonnepanelen?

De kosten van zonnepanelen zijn afhankelijk van het type en kwaliteit van het paneel, de capaciteit van het systeem en de installatie- en montagekosten. Wij geven op onze zonnepanelen pagina een prijsindicatie bij verschillende aantallen zonnepanelen. De aanschaf en installatie van 8 zonnepanelen kost bijvoorbeeld tussen de € 4.279 en € 6.079 en geeft een jaarlijkse opbrengst van circa € 930. Bij 15 zonnepanelen ligt de investering tussen € 6.919 en € 9.019 en is de jaarlijkse opbrengst ongeveer € 1.744.

Heb ik altijd een omvormer in huis nodig?

Nee, we installeren ook micro-omvormers van het merk Enphase. Deze bevinden zich direct achter het zonnepaneel. Er is hierdoor geen aparte omvormer in huis nodig.

Kennisbank

Ontdek hoe we jou kunnen helpen

Klantenservice voor zowel nieuwe als huidige klanten. Voor direct contact zijn wij op werkdagen beschikbaar via de chat van 08:30 tot 17:00.

  • Vrijblijvend advies op locatie
  • Van A tot Z ontzorging
  • Meest veelzijdige aanbod
  • Eén aanspreekpunt
Locaties

Andere locaties binnen Gelderland

We zijn binnen elke provincie in Nederland actief, ook in Gelderland! Bekijk in het overzicht aan de rechterzijde alle woonplaatsen waar wij succesvol meerdere huishoudens hebben geholpen met zelf energie opwekken!

Artikelen

Lees alles over zonnepanelen

Link
  • Financieel
  • Milieu
  • Zonnepanelen
Voorkom terugleverboetes met dynamische energiecontracten en batterijen

4 min. leestijd

Link
  • Financieel
  • Milieu
  • Zonnepanelen
Salderen met Zonnepanelen

3 min. leestijd