Oplossingen

Dakisolatie van WattSlimmer

Houd de warmte in huis en breng je energiekosten omlaag met slimme isolatie.

Direct contact opnemen

Adviesgesprek aanvragen.

Ontvang vrijblijvend advies op eigen locatie.

Binnen 60 seconden geregeld!
Dakisolatie

Energiekosten verlagen en meer wooncomfort

Het isoleren van uw dak is een effectieve methode om de energie-efficiëntie van uw huis te verbeteren. Veel huizen verliezen een aanzienlijk deel van hun warmte door het dak. Door uw dak te isoleren, zowel van binnen als van buiten, kunt u deze warmteverlies aanzienlijk verminderen.

Veelgestelde vragen over dakisolatie betreffen het proces, de voordelen en eventuele nadelen. We krijgen regelmatig dergelijke vragen van onze klanten. Op deze pagina vindt u essentiële informatie over dakisolatie. Wilt u liever persoonlijk advies? Onze deskundigen staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op!

 • Vrijblijvend advies op locatie
 • Van A tot Z ontzorging
 • Meest veelzijdige aanbod
 • Eén aanspreekpunt
Onze werkwijze

Hoe helpen we jou aan een goede dakisolatie oplossing?

Afspraak maken voor een vrijblijvend advies

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek over dak-, vloer-, spouwmuur- of bodemisolatie met onze deskundige adviseurs. Wij bellen je terug en plannen een afspraak op jouw locatie in.

Woning opmeten en de mogelijkheden bekijken

Onze gecertificeerde isolatieadviseur komt bij je langs om de woning of het kantoor op te meten en de verschillende mogelijkheden voor isolatie te beoordelen.

Passende offerte, op basis van je wensen en eisen

Je ontvangt na de inspectie een offerte op maat, waarin jouw behoeften en eisen centraal staan. Met de passende offerte weet je vooraf exact waar je qua kosten aan toe bent.

Isolatie van het dak, de vloer, bodem of spouwmuur

WattSlimmer zorgt voor een vakkundige en renderende isolatie van het dak, de vloer, spouwmuren of bodem. Door het mindere warmteverlies bespaar je flink op je maandelijkse energielast.

Cases

Airco oplossing voor de nieuwe woning van Laura en Stefan

Ontdek hun verduurzamingsreis

Cases

Albert & Renate verwarmen middels een hybride warmtepomp.

Ontdek hun verduurzamingsreis
Installatie

Vakkundige dakisolatie voor besparing op energielast

Bij WattSlimmer begrijpen we dat het comfort van uw woning begint bij een goed geïsoleerd dak. Vooral bij schuine daken is de keuze voor de juiste isolatiemethode cruciaal. Isolatie aan de binnenzijde van schuine daken is een populaire keuze die verschillende voordelen bied.

soleren van een schuin dak via de binnenzijde is vaak de meest kosteneffectieve methode. Het stelt u in staat om warmteverlies tegen te gaan zonder de buitenkant van uw woning te hoeven aanpassen. Deze aanpak is ideaal voor woningen waar de dakbedekking nog in goede staat is, of in situaties waar externe aanpassingen complex of ongewenst zijn.

Hoe we te werk gaan

Ons proces begint met een grondige inspectie van uw dak om de huidige staat en isolatiewaarde te beoordelen. Op basis van deze analyse kiezen we het meest geschikte isolatiemateriaal, zoals glaswol, steenwol of speciale isolatieplaten, die niet alleen warmteverlies minimaliseren maar ook een bijdrage leveren aan een betere geluidsisolatie.

We zorgen voor een zorgvuldige plaatsing van het isolatiemateriaal tussen de dakspanten, waarbij we speciale aandacht besteden aan het voorkomen van koudebruggen en het waarborgen van de luchtdichtheid. Indien nodig installeren we ook een dampremmende laag om vochtproblemen te voorkomen.

Voordelen op een rij

 • Energiebesparing: Een goed geïsoleerd schuin dak van binnenuit kan uw energieverbruik aanzienlijk verminderen, wat leidt tot lagere stookkosten.
 • Comfort: Verbeter de warmte in de winter en houd uw woning koeler in de zomer.
 • Geluidsisolatie: Verminder geluid van buitenaf voor een stillere, meer ontspannen leefomgeving.
 • Subsidiemogelijkheden: Profiteer van eventuele subsidies voor dakisolatie om uw investering nog aantrekkelijker te maken.

Kies voor professionaliteit

Kiezen voor WattSlimmer betekent kiezen voor expertise en kwaliteit. Ons team van specialisten zorgt voor een naadloze uitvoering van uw dakisolatieproject, van inspectie tot afwerking. Bent u klaar om de isolatie van uw schuine dak naar een hoger niveau te tillen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Nederlands best beoordeelde energie leverancier

5.0   108 Google reviews
Garantie

2 jaar garantie op dakisolatie werkzaamheden

Er kan eigenlijk niets fout gaan bij de verschillende dakisolatie werkzaamheden. WattSlimmer geeft 2 jaar installatiegarantie. Deze garantie dekt eventuele gebreken die door fouten tijdens de installatie kunnen optreden. De isolatiematerialen zelf hebben een eigen fabrieksgarantie die gebreken en schade aan het betreffende materiaal dekt. De duur van deze garantie wordt steevast vermeld in de documentatie van het isolatiemateriaal.

Kennisbank

Veelgestelde vragen

Kan ik een subsidie krijgen als ik isolatie laat aanbrengen?

Ja, het is als particulier of Vereniging van Eigenaren (VvE) mogelijk om subsidie te krijgen voor de isolatie van je huis en het te verduurzamen. Kijk op de website van de rijksoverheid wat de mogelijkheden zijn. Of vraag het aan een van onze deskundige adviseurs.

Welke isolatieoplossing is het beste?

Daar is geen eenduidig antwoord op. Het verschilt enorm per (type) woning. Daarnaast zijn factoren als het klimaat, het beschikbare budget en de persoonlijke voorkeuren van invloed. Onze adviseurs helpen je graag om te kijken waar het meeste rendement valt te behalen.

Welke isolatieoplossingen biedt WattSlimmer?

Je kunt bij ons terecht voor het vakkundig en milieuvriendelijk isoleren van het dak, de spouwmuren, de vloer en de bodem. Daarbij wordt gebruikgemaakt van verschillende soorten isolatiematerialen. Van steenwol, glaswol, PUR-schuim en cellulose tot PIF-platen, EPS- en XPS-isolatieplaten.

Hoe weet ik of mijn woning al is geïsoleerd?

Dit kunnen we herleiden aan de bouwperiode van de woning. Onze isolatie-expert inspecteert bij het eerste adviesgesprek het huis op zichtbaar isolatiemateriaal en geeft advies over isolatiemaatregelen waarmee het meeste rendement is te behalen.

Kennisbank

Ontdek hoe we jou kunnen helpen

Klantenservice voor zowel nieuwe als huidige klanten. Voor direct contact zijn wij op werkdagen beschikbaar via de chat van 08:30 tot 17:00.

 • Vrijblijvend advies op locatie
 • Van A tot Z ontzorging
 • Meest veelzijdige aanbod
 • Eén aanspreekpunt
Kennisbank

WattSlimmer nieuws

Link

Zonnepanelen

Salderen met Zonnepanelen

3 min. leestijd

Link

Algemeen

Jouw huis: een cruciale speler in onze energievoorziening

3 min. leestijd

Link

Algemeen

14 Slimme Energiebesparingstips: Versla de energienota

4 min. leestijd

Link

Financieel

Rabobank geeft hypotheekklanten met laag energielabel 1.000 euro voor isoleren

3 min. leestijd

Link

Algemeen

Negatieve energieprijzen onder de loep

2 min. leestijd