Oplossingen

Isolatieoplossingen van WattSlimmer

Houd de warmte in huis en breng je energiekosten omlaag met slimme isolatie.

Direct contact opnemen

Adviesgesprek aanvragen.

Ontvang vrijblijvend advies op eigen locatie.

Binnen 60 seconden geregeld!
Spouwmuurisolatie

Energiekosten verlagen en meer wooncomfort

Met de hoge energieprijzen is het isoleren van je woning een uitstekende beslissing. WattSlimmer helpt je vakkundig met renderende vloer en bodemisolatie. De investering levert je veel op. Je houdt de warmte in huis en geniet van meer wooncomfort, je verlaagt je maandelijkse energiekosten, je neemt afscheid van kou, tocht en vocht, je huis stijgt in waarde én je levert een bijdrage aan het milieu door een mindere CO2-uitstoot. Tel uit je winst!

  • Vrijblijvend advies op locatie
  • Van A tot Z ontzorging
  • Meest veelzijdige aanbod
  • Eén aanspreekpunt
Producten

De beste kwaliteit producten

Kruipruimte- vloerisolatie

Een goed geïsoleerde kruipruimte om voor het complete plaatje

Dak isolatie

Laat de warmte in de woning

Spouwmuur isolatie

Verbeterde temperatuurregulatie door de spouwmuur te isoleren
Onze werkwijze

Hoe helpen we jou aan een goede isolatieoplossing?

Afspraak maken voor een vrijblijvend advies

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek over dak-, vloer-, spouwmuur- of bodemisolatie met onze deskundige adviseurs. Wij bellen je terug en plannen een afspraak op jouw locatie in.

Woning opmeten en de mogelijkheden bekijken

Onze gecertificeerde isolatieadviseur komt bij je langs om de woning of het kantoor op te meten en de verschillende mogelijkheden voor isolatie te beoordelen.

Passende offerte, op basis van je wensen en eisen

Je ontvangt na de inspectie een offerte op maat, waarin jouw behoeften en eisen centraal staan. Met de passende offerte weet je vooraf exact waar je qua kosten aan toe bent.

Isolatie van het dak, de vloer, bodem of spouwmuur

WattSlimmer zorgt voor een vakkundige en renderende isolatie van het dak, de vloer, spouwmuren of bodem. Door het mindere warmteverlies bespaar je flink op je maandelijkse energielast.

Cases

Airco oplossing voor de nieuwe woning van Laura en Stefan

Ontdek hun verduurzamingsreis

Cases

Albert & Renate verwarmen middels een hybride warmtepomp.

Ontdek hun verduurzamingsreis
Installatie

Vakkundige isolatie voor besparing op energielast

WattSlimmer heeft de kennis en ervaring om allerlei typen isolatie en isolatiematerialen te installeren. Van glaswol en steenwol voor de isolatie van de muur of zolder tot PUR-schuim of cellulose om holle ruimtes op te vullen en te isoleren. Wij maken voor vloerisolatie gebruik van PIF-platen. EPS- of XPS-isolatieplaten kunnen op muren, daken en vloeren worden geplaatst. Wij hebben alle speciale apparatuur en gereedschappen in huis om de isolatiematerialen goed te installeren, zodat je maximaal kunt besparen op je energielast.

Nederlands best beoordeelde energie leverancier

5.0   108 Google reviews
Garantie

2 jaar garantie op isolatiewerkzaamheden

Er kan eigenlijk niets fout gaan bij de verschillende isolatiewerkzaamheden. WattSlimmer geeft 2 jaar installatiegarantie. Deze garantie dekt eventuele gebreken die door fouten tijdens de installatie kunnen optreden. De isolatiematerialen zelf hebben een eigen fabrieksgarantie die gebreken en schade aan het betreffende materiaal dekt. De duur van deze garantie wordt steevast vermeld in de documentatie van het isolatiemateriaal.

Kennisbank

Veelgestelde vragen

Kan ik een subsidie krijgen als ik isolatie laat aanbrengen?

Ja, het is als particulier of Vereniging van Eigenaren (VvE) mogelijk om subsidie te krijgen voor de isolatie van je huis en het te verduurzamen. Kijk op de website van de rijksoverheid wat de mogelijkheden zijn. Of vraag het aan een van onze deskundige adviseurs.

Welke isolatieoplossing is het beste?

Daar is geen eenduidig antwoord op. Het verschilt enorm per (type) woning. Daarnaast zijn factoren als het klimaat, het beschikbare budget en de persoonlijke voorkeuren van invloed. Onze adviseurs helpen je graag om te kijken waar het meeste rendement valt te behalen.

Welke isolatieoplossingen biedt WattSlimmer?

Je kunt bij ons terecht voor het vakkundig en milieuvriendelijk isoleren van het dak, de spouwmuren, de vloer en de bodem. Daarbij wordt gebruikgemaakt van verschillende soorten isolatiematerialen. Van steenwol, glaswol, PUR-schuim en cellulose tot PIF-platen, EPS- en XPS-isolatieplaten.

Hoe weet ik of mijn woning al is geïsoleerd?

Dit kunnen we herleiden aan de bouwperiode van de woning. Onze isolatie-expert inspecteert bij het eerste adviesgesprek het huis op zichtbaar isolatiemateriaal en geeft advies over isolatiemaatregelen waarmee het meeste rendement is te behalen.

Kennisbank

Ontdek hoe we jou kunnen helpen

Klantenservice voor zowel nieuwe als huidige klanten. Voor direct contact zijn wij op werkdagen beschikbaar via de chat van 08:30 tot 17:00.

  • Vrijblijvend advies op locatie
  • Van A tot Z ontzorging
  • Meest veelzijdige aanbod
  • Eén aanspreekpunt
Kennisbank

WattSlimmer nieuws

Link

Zonnepanelen

Salderen met Zonnepanelen

3 min. leestijd

Link

Algemeen

Jouw huis: een cruciale speler in onze energievoorziening

3 min. leestijd

Link

Algemeen

14 Slimme Energiebesparingstips: Versla de energienota

4 min. leestijd

Link

Financieel

Rabobank geeft hypotheekklanten met laag energielabel 1.000 euro voor isoleren

3 min. leestijd

Link

Algemeen

Negatieve energieprijzen onder de loep

2 min. leestijd